Oldal frissítése

Vélemények: Orion Gombóc szeletelő, rozsdamentes acél

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Orion Gombóc szeletelő, rozsdamentes acél témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Orion Gombóc szeletelő, rozsdamentes acél termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Orion Gombóc szeletelő, rozsdamentes acél megvásárlása után te is írsz értékelést.
Orion Gombóc szeletelő, rozsdamentes acél - Szeletelő
Orion Gombóc szeletelő, rozsdamentes acél
Raktáron 1 db
11 490 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 16., változat: Orion Gombóc szeletelő, rozsdamentes acél
Hitelesített vásárlás
Alza helyesen írta le a leírást. Kár, hogy nem rozsdamentes acélból készült, és a gyártó nem vette a fáradságot, hogy megtisztítsa a hegesztési varratokat. Mégis ajánlom. Tökéletesen szeletelhető. Ráadásul stabilan áll az asztalon, és kifogástalan a kialakítása.
Stabil az asztalon
Acélból készült. A rozsdamentes acél a húrok.
Védtelen ponthegesztések
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15