Oldal frissítése

Vélemények: ORICO M2SRC piros

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORICO M2SRC piros témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORICO M2SRC piros termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORICO M2SRC piros megvásárlása után te is írsz értékelést.
ORICO M2SRC piros - Merevlemez hűtő
ORICO M2SRC piros
Megszűnt
Petr, Chrastavaflag
Értékelve: 2023. 03. 26., változat: ORICO M2SRC piros
Hitelesített vásárlás
Elégedettség
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 03. 09., változat: ORICO M2SRC piros
Hitelesített vásárlás
Tokban tesztelt EVOLVEO Ptero Q12 / mtb GIGABYTE AORUS Z390 PRO / lemez GIGABYTE AORUS Gen 4 SSD 2TB Vettem egy M.2 SSD lemezt az alkalmazások és játékok felgyorsítására. Az alaplapon már volt passzív hűtés az első fázisban használt M.2 SSD-khez, és mivel nem voltam biztos a hatásában (terhelési hőmérséklet 56 °C), nekiálltam alternatívákat kipróbálni. Az ORICO M2SRC piros jól néz ki - ha van üvegháza és jól látható helyre helyezi a lemezt (nem a grafikus kártya alá stb. ), akkor szerintem ez egy szép design elem. Sajnos a zaj rovására megy, hogy egy kis hűtőventilátor bosszantó magasabb frekvenciájú hangot ad ki, ami idővel túltölti a többi ventilátort. Maga a beszerelés nem volt teljesen egyszerű, mert legalább egy kicsit nehézkes volt a hűtőbordát a deszkámba csavarni (és nem tudom, hogy a méretek eltérnek-e más gyártóktól). Valóban nagyon óvatosan kellett a lemezt a hűtőbordába helyezni, hogy egyrészt teljesen be lehessen helyezni az alaplapba, másrészt a hűtőborda a menetnél üljön a rögzítéshez. Ennek ellenére a hűtőbordát kissé csiszolni kell (1 mm? ), hogy igazán elegánsan illeszkedjen. Az ORICO aktív hűtés hatása nem tért el a lapgyártó által szállított passzív hűtőbordától. 56°C terhelésnél. Befejezésül levonom azt a következtetést, hogy ha valakit egyértelműen a dizájn érdekel, és nem zavarja a ventilátor zaját és FŐLEG az M.2 SSD lemez sehogy sem hűl, akkor ez egy opció lehet. Én személy szerint viszont a passzív hűtést választanám - a könnyebb beszerelés és főleg a zaj miatt. Hozzáteszem, hogy a passzív hűtést (AXAGON CLR-M2 ALU) is kipróbáltam, pontosan ugyanazzal az eredménnyel (56 ° C) a terhelésben.
design
ventilátorzaj
ugyanaz a hatás, mint a többi PASSIVE hűtőnek hasonló árkategóriában
nehezebb kezelhetőség (nem teljesen passzol a méretekhez)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20