Oldal frissítése

Vélemények: Orico 11 in 1 Multifunction Docking Station

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Orico 11 in 1 Multifunction Docking Station témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Orico 11 in 1 Multifunction Docking Station termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Orico 11 in 1 Multifunction Docking Station megvásárlása után te is írsz értékelést.
Orico 11 in 1 Multifunction Docking Station - Dokkoló állomás
Orico 11 in 1 Multifunction Docking Station
Pillanatnyilag nem elérhető
Václav, Ostravaflag
Értékelve: 2022. 06. 09., változat: Orico 11 in 1 Multifunction Docking Station
Hitelesített vásárlás
Egy olyan dolog, ami minden kisebb netbookhoz vagy esetemben egy macbook airhez nélkülözhetetlen. A Nonstop a hub-monitorban található HDMI-n, nyomtatón, külső tárolón, vezeték nélküli töltőn keresztül az iPhone-on. Mivel a külső tároló USB-C kábellel rendelkezik, a hubhoz csatlakozik, a másik porton pedig töltöm a macbookomat. A hőmérséklet, ami ezeknél a huboknál mindig hasonló. Tényleg brutálisan melegszik, külső monitor nélkül is. Remélem a gyártó ezt figyelembe vette és meleg a test mert jól hűt a chip. Különben nem tudnék hosszabb életet elképzelni ilyen hőmérsékleten. Egyébként remekül működik, a monitor azonnal reagál és mindig felébredt.
Minden probléma nélkül működik
4 USB A port
HDMI és VGA monitorhoz
Micro és SD kártya olvasó
Ethernet port.
Brutálisan melegít
Nagyra értékelném legalább 2x USB-C-t
0 ×Jelentés
Florián, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 10. 31., változat: Orico 11 in 1 Multifunction Docking Station
Hitelesített vásárlás
Túlmelegszik
A csatlakoztatott vezeték nélküli egér hosszú válaszidővel rendelkezik
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10