Oldal frissítése

Vélemények: Orava FI-120 A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Orava FI-120 A témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Orava FI-120 A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Orava FI-120 A megvásárlása után te is írsz értékelést.
Orava FI-120 A - Inhalátor
Orava FI-120 A
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 25., változat: Orava FI-120 A
Hitelesített vásárlás
nagyon rossz tapasztalat
A legrosszabb inhalátor, ami valaha is volt. Belégzés közben hirtelen iszonyatos mennyiségű gőzt termelt, és hirtelen valami kopogott benne, és még több forró gőz és valószínűleg forró víz került az arcára. Az eredmény egy megégett arc, óriási fájdalom, majd több mint egy hétig tartó hegesedés volt. Csak hálás lehetek, hogy a szemeimnek sikerült. Egyáltalán nem ajánlom a vásárlást.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10