Oldal frissítése

Vélemények: Oral-B Pulsonic Slim Luxe – 4900

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Oral-B Pulsonic Slim Luxe – 4900 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Oral-B Pulsonic Slim Luxe – 4900 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Oral-B Pulsonic Slim Luxe – 4900 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Oral-B Pulsonic Slim Luxe – 4900 - Elektromos fogkefe
Oral-B Pulsonic Slim Luxe – 4900
Raktáron
60 890 Ft
57 490 Ft
Kosárba
Martin, Vizoviceflag
Értékelve: 2023. 12. 21., változat: Oral-B Pulsonic Slim Luxe – 4900
Hitelesített vásárlás
A fogkefe jó, szép, könnyű, hétvégére tökéletes, de ennyi. Nincs jelzőfénye vagy bármi, ami figyelmeztetne az alacsony töltöttségre, és figyelembe véve, hogy maximum 4-5 napig bírja, nem túl jó, ha reggel fogmosás közben kikapcsol. Legközelebb biztosan vennék még egyet. Ez az információ lehet valahol a leírásban, hogy nem mutatja az akkumulátor aktuális állapotát. Az Oral-B által hirdetett akár 2 hetes élettartamról csak álmodni lehet. Ráadásul ez nagyon gyenge, összehasonlítva pl. a Philips-szel.
csodás design
könnyű, hordozható
nincs akkumulátor töltésjelző lámpa
nem tart tovább 4-5 napnál
meglehetősen gyenge teljesítmény pl. Phiips-szel
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 30., változat: Oral-B Pulsonic Slim Luxe – 4900
Hitelesített vásárlás
Megfelel az elvárásoknak
Semelyik
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05