Oldal frissítése

Vélemények: Optoma UHD38

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Optoma UHD38 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Optoma UHD38 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Optoma UHD38 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Optoma UHD38 - Projektor
Optoma UHD38
Megszűnt
Matěj, Ostravaflag
Értékelve: 2022. 10. 25., változat: Optoma UHD38
Hitelesített vásárlás
Helló, a kivetítőt dobozolatlanul vásároltam, a kivetítő állapota szörnyű volt, de a funkciók önmagukban, az árért a legjobb ár-teljesítmény.
Zaj
Kimenetek
Kép
Elég sok hő
Egyeseket zavarhat a méret
A menü nem cz nyelven van, de ez csak egy apróság.
0 ×Jelentés
Radek, Přerovflag
Értékelve: 2022. 02. 10., változat: Optoma UHD38
Hitelesített vásárlás
Egészen jó projektor, eltart egy ideig a kép beállítása, de hangolás után a min. fényerő, kontraszt, színmélység megéri. Manuális zoom és élességállítás probléma nélkül, az FHD kivetítőtől megszokott hatótávolság (4 m-es vetítőszögből. 110 hüvelyk). A HDR beállítási mód csak akkor működik, ha a HDR-t közvetlenül a forrásból sugározza, ellenkező esetben a HDR szürkén jelenik meg a menüben. A hangszórók természetesen 10W-os móka, de tetszeni fognak az ún alaphangok. Az egyetlen dolog, ami nem sikerült ún 3D mód fut, megvan a forrás RTX3070, optikai kábel 4k 60Hz HDMI 2.0 és mégsem tudom bekapcsolni a 3D-t, a menü alapból ki van szürkítve, de a driveren aktiválható a 3D, de úgysem történik semmi, én próbálkoztam más felbontással és frekvenciával, még a legutóbbi FHD kivetítőről is vettem a kábelt, ahol egyből ment a 3D mód, így a bonyolult 3D beállításért levonok egy csillagot, ha egyáltalán be lehet kapcsolni normálisan.
kép 4k 60Hz
zaj
képbeállítás (vízszint / függőleges / sarok)
árnyékok beállítása, képélesség
2x HDMI 2.0
USB kimenet pl az MHL dongle tápellátásához
12 V kimenet pl a vászonmotor meghajtására
optikai kimenet + jack in / out
A projektor lábainak magasságállítása elöl 1x és hátul is 2x
Még nem tudom használni a 3D módot
Méret
a vezérlő háttérvilágítása nem halványítható (a gomb minden megnyomásakor erősen világít)
a menü egyes menüi szürkén jelennek meg / nem kezelhetők
nem feketében
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20