Oldal frissítése

Vélemények: Oppo Find N2 Flip

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Oppo Find N2 Flip témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Oppo Find N2 Flip termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Oppo Find N2 Flip megvásárlása után te is írsz értékelést.
Oppo Find N2 Flip - Mobiltelefon
Oppo Find N2 Flip
Megszűnt
František, Kostelec nad Labemflag
Értékelve: 2023. 11. 29., változat: Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB lila
Hitelesített vásárlás
A Vivo Find N2 Flip-et a Samsung ZFlip 3 helyett vásároltam. Teljesen elképesztő az a fejlődés, amit az összehajtható telefonok tesznek. Először a ZFlip 5 megvásárlását fontolgattam, de aztán lehetőségem volt összehasonlítani a két telefont egymás mellett, és a Vivót választottam. Néhány dolog, ami ehhez vezetett: - a Viva belső kijelzőjén lévő barázda sokkal kevésbé észrevehető - a Viva külső kijelzője tájolásában jobban tetszik nekem, mint a Samsungé, annak ellenére, hogy az utóbbi nagyobb. Sajnos, ezek a kijelzők valahogy nem érik el a teljes potenciáljukat egyik telefonon sem. - csukott állapotban a Vivo-t "szivárgósabbnak" találtam. - A Samsung zsanérja jobban "tartja" a különböző pozíciókban, de ez engem annyira nem zavart Összefoglalva azt kell mondanom, hogy nagyon jó vétel volt. Még mindig fontolgattam, hogy megvárom a Find N3 utódját, de a Black Friday jó ára miatt megvettem a "kettőt", mert az utód valószínűleg érezhetően drágább lenne.
Egy gyönyörű kirakós, hogy nézd meg
A Samsung Flip 5 külső kijelzőjénél kényelmesebb tájolású külső kijelző
A belső horony tényleg szinte láthatatlan a Samsunghoz képest.
Friss rendszer, nincs gond
A csomagolás a Samsunghoz képest királyi - töltő, kábel, műanyag borítás. A Samsungnak és az Apple-nek fel kellene ébrednie, és abbahagyni az ökológiáról és fenntarthatóságról szóló baromságokat, és megfelelő tartozékokat adni a telefonokhoz.
Még mindig valószínűleg a legtöbb az ár
0 ×Jelentés
Petr, Myslejovice - Kobylničkyflag
Értékelve: 2023. 10. 12., változat: Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB lila
Hitelesített vásárlás
Szuper kialakítás és hajtogatási mechanizmus
Gyönyörű kijelző (belső és külső)
Hangszórók
A 80W-os töltés jó, de nem 120W-os: P
Eléggé lenyűgözött a kamera, milyen szépek a fotók.
Amint az ára 20.000 CZK alá csökken, remek vétel lesz!
Az üveg hátlap TÉNYLEG csúszós, mindenképpen vásároljon egy hurokkal ellátott fedelet.
Végül vissza kellett adnom, a hajtogató mechanizmustól eltekintve nem kínált semmi WOW-t 25.000 CZK-ért, várnom kell a HONOR MAGIC V2-re.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15