Oldal frissítése

Vélemények: ONYX BOOX tok TAB X modellekhez, fekete tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ONYX BOOX tok TAB X modellekhez, fekete tok témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ONYX BOOX tok TAB X modellekhez, fekete tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ONYX BOOX tok TAB X modellekhez, fekete tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
ONYX BOOX tok TAB X modellekhez, fekete tok - E-book olvasó tok
ONYX BOOX tok TAB X modellekhez, fekete tok
Raktáron 3 db
15 690 Ft
Kosárba
Georgios Servetas, Praha 6 - Řepyflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: ONYX BOOX tok TAB X modellekhez, fekete tok
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az e-ink táblagépet PDF-ek (beleértve a kottákat is) olvasására és jegyzetelésére használom. Eddig, Nagyon jól működik!
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 09. 21., változat: ONYX BOOX tok TAB X modellekhez, fekete tok
Hitelesített vásárlás
Zenei kották tárolására és olvasására használom az ONYX BOOX TAB X készüléket. A tokot a készülék védelmére vásároltam. Használat közben sajnos előjött ennek a toknak jópár bosszantó tulajdonsága.
A tok keret része passzol az ONYX BOOX TAB X készülékhez. Stabilan tartja azt.
A tok külső felülete impozáns anyagú és textúrájú. A szolid BOOX felirat jól mutat.
A fedél belső felületén lévő két kisebb mágnes hatására a készülék alvásba kezd, ha a fedelet ráhajtjuk. És jéé, feléled a fedél felnyitására.
A ki- és bekapcsoló gombot takarni hivatott, ámde vastagra sikerült gombtakaró rész nehézkessé teszi a készülék egyetlen nyomógombjának a kezelését.
A fedél és a hátlap közötti műanyag tokrész túlságosan hajlékony és nyúlós anyagú. Ezért a hátrahajtott fedelű készülék egy tenyéren tartása nem kis kihívás. Ugyanis nem csak az osztott részeknél, de oldalirányban is elfittyen a hátrahajtott fedlap.
Nincs ezen a tokon tenyérpánt, ami más tablet tokoknál már bevált ilyen helyzetekre.
A fedlapot háromszögű „Toblerone” alakra igazgatva, az az asztalra helyezett készülék súlya alatt magától szétnyílik. Nem lehet a készüléket stabilan feltámasztani a tokkal pl. olvasás céljára sem.
A fenti bosszantó tulajdonságok és hiányosságok mellett ez a tok erősen túlárazott.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10