Oldal frissítése

Vélemények: ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete - Ebook olvasó
ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete
Megszűnt
David, Frenštát pod Radhoštěmflag
Értékelve: 2023. 09. 13., változat: ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete
Hitelesített vásárlás
Teljesen el vagyok ragadtatva az olvasótól. Ő nagyszerű! Ideális kijelzőmérettel rendelkezik a könyvek olvasásához. A pdf és pl. olvasási jegyzeteket, nagyobb kijelzőt választottam volna. Könnyű. A menü cseh nyelven van. A kijelző érintőképernyős, LED-es háttérvilágítással. A fény színhőmérséklete (hideg fehértől a sárgáig) és fényereje állítható. Két fizikai gombbal rendelkezik a lapozáshoz és egy a be-/kikapcsoláshoz. A gombokhoz további funkciók rendelhetők. A kijelző finom felbontású és jó kontrasztú. Az újrarajzolási sebesség még videolejátszáshoz is elegendő. Az olvasó olyan gyors, hogy még webböngészővel is jól használható. Természetesen a videókhoz és a weboldalakhoz színes kijelzős telefonom van. Számos formátumot képes megjeleníteni. 32 GB memória bőven elég. Több tízezer e-könyv tárolására alkalmas. Emellett memóriafoglalattal is rendelkezik. Együtt. Töltés USB-C-n keresztül. Fájlátvitel USB-C, Wi-fi, Bluetooth segítségével. Az olvasó Android operációs rendszerrel működik. Ha már megszokta az Androidot a telefonján, akkor otthonosan mozog majd az olvasóval. Minden beállítható az Ön ízlése szerint. A könyvek és menük szervezése intuitív. A könyvek rendszerezéséhez mappákat és almappákat hozhat létre. A könyveket egyszerűen átmásolom a számítógépemről mappákba. Az akkumulátor élettartama számomra rendben van. Mivel meglehetősen gyors processzorral és Androiddal rendelkezik, a kisülés gyorsabb lesz, de nem tragédia. Azt mondanám, hogy egy hétig bírja.
Ideális méret
könnyű
nagy memória
Android OS
érintőréteg, három fizikai gomb
kijelző megvilágítás - hideg-meleg fény
világos menü cseh nyelven
beállítások széles skálája
finom kijelző felbontás
számos dokumentumformátummal képes dolgozni
wifi, bluetooth, memóriafoglalat. lap
elegendő akkumulátor-üzemidő számomra
USB-C töltéshez és fájlátvitelhez
speaker
0 ×Jelentés
Miroslav, Stodflag
Értékelve: 2023. 09. 04., változat: ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete
Hitelesített vásárlás
megfelelt az elvárásoknak
0 ×Jelentés
Vítězslav, Praha 7 - Holešoviceflag
Értékelve: 2023. 06. 02., változat: ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete
Hitelesített vásárlás
Megfelelően működik.
0 ×Jelentés
František, Kladno 1flag
Értékelve: 2023. 02. 04., változat: ONYX BOOX LEAF 2, 7", 32 GB, fekete
Hitelesített vásárlás
könnyű, utazásra alkalmas; -)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05