Oldal frissítése

Vélemények: OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 46 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete - Mobiltelefon
OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete
Szállításra kész > 5 db
399 990 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 24., változat: OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Régi készüléket (Oneplus 6t) váltotta le. Számomra elég nagy az ugrás minden tekintetben, de nem csalódtam, azt hozza amit vártam.
Csúcs kategória megfizethető áron, ismerem már régebb óta az Oxigén Os-t és elégedett vagyok vele.
Nincs ilyen, mindenben jobb az új készülék.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: OnePlus 12 5G 16GB/512GB, fekete
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű kijelző olvashatóság, teljesen gyors és sima mobil mega gyors töltéssel. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit zavar, az az ívelt kijelző, de ez már "trend" sajnos: )
Sebesség
Teljesítmény
100w töltés
Kijelző
Lekerekített kijelző
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld
Árösszehasonlítóból származó értékelés
SZükség van rá.
Gyors, nagy, szép, hibátlanul működik, nagy aksi, jó képek
nincs gyorshívás widget!
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 13., változat: OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld
Hitelesített vásárlás
Kiváló minőség és tudás, az árához képest. Nem csalódtam a márkában. Pont ilyen telefont kerestem.
Kiváló márka, megfelelő tudással.
Jó ár-érték arány.
Mivel nem olyan ismert márka, nehezebb tokot vagy mást találni hozzá.
Hivatalosan nem vízálló.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Sok jó véleményt találtam a termékről a neten, és 10+ év után ki akartam próbálni a verseny szektorban kicsit lentebb szereplő, olcsóbban, de hasonló minőségű terméket kínáló márkát. Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele, de ez majd leginkább hosszú távon derül ki.
Gyors, egyszerűen kezelhető, sokkal könnyebben konfigurálható, mint a 2 legnagyobb márka telefonjai. Sok hasznos, kényelmes, vagy épp biztonsági funkciót nyújt, ami nem is hiányzott addig, amíg nem próbáltam, de kellemes csalódást okozott. Gyönyörű a képe, hangja. Abszolút igaz rá, hogy "flagship killer".
Kevés kiegészítő elérhető hozzá, pl: tok, üvegfólia/film, stb. A többit még ki kell tapasztalnom.
0 ×Jelentés
Adam, Praha 12 - Kamýkflag
Értékelve: 2024. 03. 04., változat: OnePlus 12 5G 16GB/512GB, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon ajánlom ezt a telefont mind játékra, amikor a telefon még hosszú idő után sem melegszik túl, mind pedig fotózásra, amikor még 3-szoros nagyítással is remek fotókat készít. Rendkívül elégedett vagyok a telefonnal, és az árához képest csak néhány ezerrel több, mint a versenytársai.
nagyszerű kijelző
kiváló minőségű kamerák 50 Mpx-es főobjektívvel, optikai stabilizátorral és 3x optikai zoommal
szupergyors vezetékes (100W! ) töltés
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor teljesítménye
minőségi kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó + előlapi kamera arcazonosításhoz
Vezeték nélküli 50W-os töltés
lekerekített kijelző kialakítás
Csak IP65
kiegészítők kis választéka
0 ×Jelentés
Martin, pardubiceflag
Értékelve: 2024. 03. 02., változat: OnePlus 12 5G 16GB/512GB, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A OnePlus 12 a kínálat csúcsmodellje. Kiváló kijelzője van, amely olvasószemüveg viselése esetén is könnyen szemet gyönyörködtető. A hangszórók hangja dinamikus, gyönyörűen tiszta. Az irányítás sebessége kiváló. A kamerát még nem próbáltam ki. A fekete szín gyönyörűen csillogó. Mindenkinek nagyon ajánlom, az egyik legjobb telefon, amit valaha is használtam.
0 ×Jelentés
Pavel, Znojmoflag
Értékelve: 2024. 02. 28., változat: OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld
Hitelesített vásárlás
gyönyörű kijelző
nagyszerű Oxygen OS kiterjesztés
100W töltés
SoT legalább 8 óra
kiváló kamera
0 ×Jelentés
Matěj, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 26., változat: OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld
Hitelesített vásárlás
2019 óta használok OnePlus telefonokat, és a OnePlus 7 Pro után ez a legjobb telefon a márkától számomra. Nem ez a legjobb kamera vagy teljesítmény a piacon, de olyan magas szintű minőséget kínál mindenből, hogy a pénzéért (24490-ért vettem) zászlós gyilkossá teszi, és számomra az idei év legjobb telefonja. A kijelzőt nem félnék azt mondani, hogy a legjobb a piacon, és a hirdetett érintés az esőben meglepően jól működik. A kamera nagyon jó minőségű, és biztosan nem marad el a Pixel 8 Pro, az S24 Ultroa és a 15 Pro Max összehasonlításában, de ezek a zászlóshajók sokkal nagyobb árcédulával rendelkeznek, azonban a minőségbeli különbség az OP12-hez képest még csak meg sem közelíti ezt a nagy árkülönbséget. inkább a részletek, amelyeket első pillantásra észre sem veszel (csak az S24 Ultra rendelkezik láthatóan jobb zoommal. természetesen). Az egyetlen probléma, ami nekem ezzel a telefonnal van, az az agresszív hűtési megoldás, amely a hőmérséklet 40 fok alatt tartása érdekében automatikusan 55 FPS-re csökkenti a játékot, amikor eléri a 39 fokot, és a rendszer 60HZ-on fut, amíg a hőmérséklet 38 fokig nem csökken. Az átlagfelhasználót ez nem fogja zavarni, és hatalmas előnye a minimális túlmelegedés, amikor 60FPS-es korlátozással játszunk, de szeretném, ha magam is szabályozni tudnám ezt a korlátot. Emiatt a korlátozás miatt a telefon mindig lemarad a versenytársaktól. Ó, és egy megjegyzés a teljesítményről: Alaphelyzetben a telefon alacsonyabb teljesítményen fut az akkumulátor megtakarítása érdekében (ez nagyon hasznos), és ha a CPU maximális potenciálját szeretné kihasználni, akkor az akkumulátor beállításaiban engedélyeznie kell a "Nagy teljesítményű üzemmódot". A hőmérsékletkorlátozó azonban nem kapcsolható ki.
Kijelző (QHD, színek, fényerő, esőérintés)
Minőségi kivitelezés és tervezés
Erőteljes CPU + 16GB RAM
Nagyon gyors tárolás és USB 3.2
Akkumulátor élettartam, 100 W vezetékes és 50 W vezeték nélküli töltés
Kamera minőség az árcédulához képest
Infraport az univerzális vezérlőhöz visszatért!
Az Oxygen OS nagyon sima, modern és felhasználóbarát
4 év fő frissítések és 5 év biztonság
Az 50W vezeték nélküli 50W-hoz OnePlus töltőre van szükséged, különben még qi2-vel sem rendelkezik.
Speciális termikus teljesítménykorlátozó (39 fokon az FPS 55-re csökken)
Nem ez a legjobb kamera a piacon. Ez csak a 24,490-es árához képest kiváló.
Méret. A kerekdedségnek köszönhetően nem érzi magát olyan gigantikusnak a kézben, mint az S24 Ultra vagy a 15 Pro Max, de még mindig 250g, még a borítóval együtt is, és a kisebb kezek számára ez egy kis táblagép.
0 ×Jelentés
Jiří, Chodovflag
Értékelve: 2024. 02. 25., változat: OnePlus 12 5G 16GB/512GB, fekete
Hitelesített vásárlás
Szörnyen ellentmondásos. Egyrészt, itt van egy telefon, amit nagyon vártam, miután visszaemlékeztem a 7T Pro McLarenre. Eredetileg az Ultru24-et vettem, de két nap után visszatértem ide. 35kért egy darab nehéz tégla ULTRA lassú töltéssel. A választás tehát az OP12-re esett. Egy telefon egy csodálatos, hogy fantasztikus kijelző, amely együtt, hogy Ultron valószínűleg a legjobb a piacon most. Önön múlik, hogy az egyenes kijelzők tendenciájának enged-e, vagy a görbületet szereti. A csúcshardverek mögött egy nagyszerű oxgen OS felépítmény áll, és ismét a rendszer közel tökéletes sebessége és simasága. Nagyon jó kamerák, amelyek csodálatos fényképeket és nagyon jó stabil 4k videókat tudnak készíteni. Az akkumulátor élettartama és a gyorstöltés, valamint a mellékelt töltő nem a hab a tortán. Ezek nagyon is megaméretű cseresznyék (különösen a Samsunghoz képest). A tökéletes telefon? Nem egészen. A telefon őrülten nehéz. Egy tokkal szinte lehetetlen egy kézben tartani bármilyen hosszú ideig. Persze jobb a borítás nélkül, de a 220g súly még így is borzalmas, ráadásul a test vs. a hátulját, a kijelző egy kicsit vág, vagy csak érzem azt a fogást, és ez pokolian zavar. (Azt hiszem, ez az USB-bemenet a kisujjam, hogy vágja nekem) Tehát egy kézben, a telefon hihetetlenül nehéz tartani és működtetni. Én pedig már évek óta hozzászoktam a 6,7-6,8 hüvelyk körüli kijelzőkkel rendelkező mobiltelefonokhoz. Mindkét kézzel is jól használható, de ez még mindig alapvető egykezes irányítás. A kamerák nagyszerűek, de a Vivem x100pro-hoz vagy azt hiszem, még a Xiaomi 14-hez és a finomított Ultronhoz képest is egyértelműen gyengébbek. Oké, Vivo azt hiszem, mindenben, kivéve a fotók ugyanaz vagy rosszabb telefon és a Xiaomi és a Samsung egy másik árkategóriában, de aki akar fotók 9/10 és több, így itt ez így 7,5-8/10. Egyértelműen a telefon legnagyobb gyengesége. Bár ez egy gyengeség, ami még mindig jobb, mint a többi mobil 90%-a. Nagyon spekulatív akkor kerítés a rendelkezésre állással, amikor a telefonnak január végén kellett volna jönnie, és végül február közepén volt. Hogyan kell értékelni. Életem legjobb telefonjára számítottam, és meg is kaptam. Sajnos nagyon, nagyon meg kell szoknom a súlyát és az egy kézben tartását. Ha lenne alternatíva, talán visszaadnám. De nem az. A 24,5k plusz fejhallgató, ami a promóban volt (egyébként remekül szól, de őrült vezérléssel rendelkezik) a telefonnak nincs konkurenciája és véleményem szerint még a Vivo sem, ami bár összehasonlíthatatlanul jobb fotózás, de megint csak sokkal rosszabb kijelzővel és egyéb dolgokkal rendelkezik és 27k-ba kerül, nem jobb választás. Ultra ami 14k-val drágább, vagy a Xiaomi 14 ultra(pro) ugyanabban vagy még nagyobb árkategóriában, véleményem szerint egyszerűen nincs versenytárs ebben az árban, csak egy másik osztály. A Oneplus egyszerűen a végső FlagShip-gyilkos és valószínűleg az év legjobb telefonja az ár/teljesítmény arányt tekintve.
kijelző
oxigén OS
sebesség és folyékonyság
kamerák
kitartás és töltés
gomb a hangprofilok váltásához
ár eladó fejhallgatóval
a telefon súlya
egykezes működtetés
Kamerák
a hangkapcsoló helyének megváltoztatása
elérhetőség
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05