Oldal frissítése

Vélemények: OneOdio Monitor 80

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OneOdio Monitor 80 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OneOdio Monitor 80 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OneOdio Monitor 80 megvásárlása után te is írsz értékelést.
OneOdio Monitor 80 - Fej-/fülhallgató
OneOdio Monitor 80
Szállításra kész > 5 db
27 490 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: OneOdio Monitor 80
Árösszehasonlítóból származó értékelés
- Kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, neutrális hangzású, hosszú távon is kényelmes, nyitott fejhallgató. Hi-Fi tesztek, és egy kedves, hozzáértő ismerős ajánlata alapján vásároltam, mert éppen ilyen stílusú fejhallgatót kerestem, 30. 000 forint alatti áron. A termék nevéhez hűen a gyártó is elsősorban otthoni stúdiózáshoz, kontroll monitorozáshoz ajánlja, de aki szereti a neutrális hangkarakterű fejhallgatókat, az szerintem zenehallgatás során sem fog csalódni benne. Én már 4 hónapja használom, főleg dallamos rock & metal zene, valamint instrumentális gitárzene hallgatására, stúdió monitorozásra (és némi számítógépes játékhoz) , és nagyon elégedett vagyok vele. Természetesen a magas impedanciája (250 Ohm) miatt egy fejhallgató erősítővel mutatja meg az igazi képességeit. Ezt mindenki saját ízlése, ill. pénztárcája alapján vásároljon hozzá. (Ez a fejhallgató nyilván nem a "sztenderd" alaplapi hangkártyákkal használandó. )
- Pazar, jól megtervezett dizájn (az Audio-Technika ATH-M50x fejhallgatót idézi) , amelynek köszönhetően rendkívül jól illeszkedik a fejre, és még esztétikus is. (Persze ez szubjektív, de szerintem egy kifejezetten ízléses, "sallangmentes" szép fejhallgató. )
- Minden irányban forgatható a szerkezete, a pánt állítása könnyű, de kellően stabil.
- Alapvetően műanyag szerkezettel rendelkezik, némi könnyűfém "rásegítéssel", de a műanyag minősége nem gagyi, nem "ropogós", ugyanakkor a felhasznált anyagának köszönhetően könnyű, nagyon kényelmes viselet hosszú órákon keresztül is. Nem nyomja a fejet, nemy szorítja a fület.
- Ebben a velúr fejpárna is nagy segítség, amely a bőrhöz képest ugyan más hangkaraktert nyújt, én viszont szeretem, hogy nyáron sem izzad rá úgy a fülre, mint a bőr párna. A velúr anyaga kifejezetten jó minőségű.
- A fülpárna puha, nagy méretű, biztos vagyok benne, hogy az emberek legnagyobb részének tökéletesen befér alá a füle, amelynek köszönhetően nem csak a fej számára, hanem a fülek számára is kényelmes az eszköz viselése.
- A fejhallgatón 3, 5 és 6, 3 mm-es jack csatlakozó is van, ami nagy előny.
- A termék gyárilag egy nagy méretű, cipzáros keménytokban kapott helyet, amiben a hozzá mellékelt két féle jack kábel is helyet kapott (egy kis gumis peremű, vászonzsebben). A keménytok ténye a konkurens, ismert márkák még 2x drágább fejhallgatóinak esetében sem magától értetődő, szóval ez nagyon pozitív dolog a OneOdio csapatától.
- A fejhallgató meglepően jó színpadkép visszaadással rendelkezik, és amiben még jobb, az az egyes hangszerek, hangsávok szeparálása. (Éppen emiatt remek kontroll célokra. )
- Szépen szellősen, rendkívül jó dinamikával, és nagyon egyenletes, neutrális frekvenciamenettel szólal meg minden hangtartományban.
(Ez egyúttal meg is határozza, hogy milyen ízlésű zenehallgató számára felel meg.
- Jól értelmezhető, számomra kellően puha, meleg hangzást biztosít. Az elején kicsit száraz volt (nyersnek nem nevezném, mert az alapján arra asszociálhatna bárki, hogy karcos a hangkaraktere, amiről szó sincsen).
- A jellegzetes hangképének köszönhetően sok órás használat során is csak lassabban fárasztja el a hallást, és hát egy kontroll, monitor célokra, elmélyült zenehallgatásra használt fejhallgató esetében ez nagyon lényeges tulajdonság.
- A fentiek miatt mindazok számára, akik az ilyen hangkarakterű, funkciójú és mechanikai jellemzőkkel rendelkező fejhallgatókat keresik szerintem ez abszolút "best buy" a kategóriájában.
- Őszintén mondom, hogy annyi pénzért, amennyibe kerül (én 24. 490 forintért vásároltam még) nem tudok hátrányt felsorolni. Egyszerűen nem volna fair. Inkább örülni kell, hogy van olyan gyártó a piacon, amely ilyen kereskedelmi áron, ilyen minőségű termékeket dob piacra.
- Talán csak annyi, hogy a két darab, gyártó logóját tartalmazó keménykarton matrica (amelyeket a két kagyló külső felének közepére kell felapplikálni) gyárilag nem volt elég erősen felragasztva. Kicsomagolás után a keménytokban voltak leesve, de visszaillesztettem a helyükre, alaposan rádörzsöltem, így most már ezzel sincsen probléma.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15