Oldal frissítése

Vélemények: oneConcept Magic-Carpet, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) oneConcept Magic-Carpet, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) oneConcept Magic-Carpet, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) oneConcept Magic-Carpet, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
oneConcept Magic-Carpet, fekete - Ágymelegítő
oneConcept Magic-Carpet, fekete
Megszűnt
Ladislav, Brnoflag
Értékelve: 2022. 01. 11., változat: oneConcept Magic-Carpet, fekete
Hitelesített vásárlás
Még a legmagasabb fokozaton is alig melegszik fel. Visszajövök.
szinte nem melegít
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 25., változat: oneConcept Magic-Carpet, fekete
Hitelesített vásárlás
Nem melegszik eléggé. Még mindig a legmagasabb fokozatban vagyok. Pontosan megfelelő mértékben melegszik fel (a karbantartáshoz). Az alsó két fokozat haszontalan, és éppen ellenkezőleg, egy erősebb fokozat hasznos lenne a hideg lábaknál. A teljesítmény (100W) elég lenne ehhez, de ki van szabályozva, így eléri a max. 26°C.
Fogyasztás 8W kikapcsolt állapotban
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20