Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

OMRON C28P Inhalátor + ajándék második inhalátor egység

4,8 100 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OMRON C28P Inhalátor + ajándék második inhalátor egység

Az OMRON C28P egy kompakt inhalátor az asztmában és allergiában szenvedők számára, akiknek kiváló párásítással szolgál a felső és alsó légutakban. Lehetővé teszi az inhalációt adagolási formákban. A készülék V.VT (Virtual Valve Technology) technológiát használ, amely sokkal alacsonyabb mértékű aerosol veszteséget eredményez a készüléken kersztül, így az adagolt gyógyszer hatásosabb. Továbbá, az inhalátor egyes részeit nem szükséges tisztítani, ezáltal a karbantartása sokkal könnyebb.
A tartály gyógyszer térfogata 7 ml és 0,5 ml a percenkénti porlasztási képessége. Ennek ellenére az így keletkező zaj szintjét képes 60 dB-es elfogadható szinten tartani. Ezenkívül, az inhalátor ára magában foglal sok egyéb tartozékot is, beleértve a kényelmes utazótáskát, így könnyen szállíthatja az egész készüléket. Mi több, a készlet tartalmaz egy ingyenes második inhalátort. 
Műszaki adatok:
Jellemzők és funkciók:V.VT technológiaA porlasztó teljesítménye 0,5 ml / percElőállított részecskeméret 3,0 mikron (MMAD-átlagos részecske-átmérő)7 ml gyógyszertárolási térfogatZajszint (1m esetén) 60 dB
Tömeg:
1900 g
Fogyasztás:
192 VA
Méretek:
170 x 103 x 182 mm
Tartozékok:
PVC gyermekgyógyászati maszk gyermekeknek
PVC maszk felnőtteknek
Komplett porlasztó szett (PVC)
Inhaláció cső (PVC) 207 mm
Nazális inhalációs fúvóka
5x tartalék légszűrő
Nagy útitáska

Paraméterek

Készülék típusa

Eszköz típusa Kompresszoros

Tulajdonságok

Porlasztó teljesítmény 0,5 ml/perc
Gyógyszertartó tégely 7 cm3
A csomagban található maszkok száma 2 db
Gyerekmaszk a csomagban Igen
Orrszívó Nem
Kód:  EOM120b
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  4015672106369
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20