Oldal frissítése

Vélemények: OLIMPIA Splendid Solaria Evo S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OLIMPIA Splendid Solaria Evo S témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OLIMPIA Splendid Solaria Evo S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OLIMPIA Splendid Solaria Evo S megvásárlása után te is írsz értékelést.
OLIMPIA Splendid Solaria Evo S - Infra hősugárzó
OLIMPIA Splendid Solaria Evo S
Raktáron > 5 db
17 690 Ft
Kosárba
Pavel, Chlumec nad Cidlinouflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: OLIMPIA Splendid Solaria Evo S
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az infravörös fűtőberendezés elég jól néz ki, de egy kicsit "gyapjas". Ezért jó, hogy az alap alján található egy kapcsoló, amely felborulás esetén kikapcsolja az infravörös fűtőberendezést. Az infravörös fűtőtest nem rendelkezik hőszabályozó termosztáttal, ahogy a termékleírásban áll! Az egyetlen dolog, ami szabályozható, az a teljesítmény (400 W, 800 W, 1200 W). Lehetőség van annak kiválasztására is, hogy 90°-kal elforgatja-e, vagy ugyanabban a helyzetben tartja. A kézikönyv szerint túlmelegedés elleni védelemmel kell rendelkeznie. Az infravörös fűtőberendezés a hő mellett (teljes teljesítményen) nagyon intenzív fényt is termel. Ezért nem alkalmas hálószobába.
Működik
Könnyű
Hordozófogantyúval rendelkezik
Nem rendelkezik hőmérséklet-szabályozó termosztáttal
Nem túl stabil
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15