Oldal frissítése

Vélemények: Okos Powerstrip R5104

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Okos Powerstrip R5104 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Okos Powerstrip R5104 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Okos Powerstrip R5104 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Okos Powerstrip R5104 - Okos konnektor
Okos Powerstrip R5104
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 27., változat: Okos Powerstrip R5104
Hitelesített vásárlás
semmi
egyszer csak elpusztult par honap alatt
0 ×Jelentés
Josef, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2022. 02. 19., változat: Okos Powerstrip R5104
Hitelesített vásárlás
Már próbáltam hol mit és ez egy abszolút verhetetlen bomba. Számomra a telemetria a prioritás. A pillanatnyilag fogyasztott teljesítmény (W) gyors frissítése mindössze 2 s és az elfogyasztott energia statisztika (kWh). A versennyel ellentétben nem kell statisztikát fizetnem olyan előfizetésekkel, mint pl a Perenio Smartban.
A telemetria nagyon jó. Méri az aktuális fogyasztást, és az alkalmazásban a frissítés 2x, ami egy bomba. Nincs benne versenyfelszerelés. Statisztikák (napi heti havi) kWh-ban. Egy személy ki tudja számítani, hogy egy készülék mennyi pénzt evett energiáért.
minden aljzat külön vezérlésének lehetősége (USB modul külön is. ), de elterjedt a telemetria
szerkezetileg praktikusabb, mint elődje. Bekapcsoló gomb, usb és a kimenetek közötti távolság.
iphone app zökkenőmentes és rendkívül gyors
Bár minden aljzat külön vezérelhető, a telemetria általános – kár
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10