Oldal frissítése

Vélemények: OEM antennakábel RG58 RP-SMA(M) - RP-SMA(F), 10m

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OEM antennakábel RG58 RP-SMA(M) - RP-SMA(F), 10m témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OEM antennakábel RG58 RP-SMA(M) - RP-SMA(F), 10m termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OEM antennakábel RG58 RP-SMA(M) - RP-SMA(F), 10m megvásárlása után te is írsz értékelést.
OEM antennakábel RG58 RP-SMA(M) - RP-SMA(F), 10m - Koax kábel
OEM antennakábel RG58 RP-SMA(M) - RP-SMA(F), 10m
Szállításra kész 1 db
12 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 28., változat: OEM antennakábel RG58 RP-SMA(M) - RP-SMA(F), 10m
Hitelesített vásárlás
Ez egy RP-SMA kábel, jól működik a WIFI jel kiterjesztéseként
Szép minőség
A képeken a valódi kábel látható.
Vásárlási javaslatként jelenik meg, ha LTE antennákat keres, és ezekhez SMA (csak SMA) kábelre van szükség. Ezt a kábelt WIFI antennákra jó csatlakoztatni, NEM LTE-re, ez utóbbiakkal nem kompatibilisek a csatlakozók. Az RP-SMA másik oldalán van egy apa, mint amit az SMA használ.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20