Oldal frissítése

Vélemények: Oclean X10 Smart Sonic Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Oclean X10 Smart Sonic Grey témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Oclean X10 Smart Sonic Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Oclean X10 Smart Sonic Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.
Oclean X10 Smart Sonic Grey - Elektromos fogkefe
Oclean X10 Smart Sonic Grey
Raktáron
39 990 Ft
29 290 Ft
Kosárba
Zdeněk, Praha 9 - Újezd nad Lesyflag
Értékelve: 2023. 12. 31., változat: Oclean X10 Smart Sonic Grey
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Tisztítja
0 ×Jelentés
Vásárló, Hlavní město Praha Michleflag
Értékelve: 2023. 12. 19., változat: Oclean X10 Smart Sonic Grey
Hitelesített vásárlás
Nem tudom eléggé dicsérni ezt a fogkefét! Az egész családnak és a babának vettem. A gyermek szeret fogat mosni, és nagyon élvezi, mert a fogmosás végén egy mosolygós arc jelenik meg! A tisztítóerő éppen megfelelő. Az akkumulátor nagyon sokáig bírja, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnom amiatt, hogy a fogkefém lemerül az utazás vége előtt. A kialakítás modern és ergonomikus. Összességében el vagyok ragadtatva az ecsettel. Ajánlom mindenkinek, aki hatékony és modern módszert keres fogai tökéletes állapotban tartására.
Hosszú akkumulátor élettartam
Könnyű
Mágneses tartó
USB C
Utazáshoz is nagyszerű
nem rendelkezik utazótáskával, mint az előző generáció
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10