Oldal frissítése

Vélemények: NZXT H510 Elite Matte White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NZXT H510 Elite Matte White témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NZXT H510 Elite Matte White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NZXT H510 Elite Matte White megvásárlása után te is írsz értékelést.
NZXT H510 Elite Matte White - Számítógépház
NZXT H510 Elite Matte White
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 04., változat: NZXT H510 Elite Matte White
Hitelesített vásárlás
Van egy AMD 5800x egy Kraken z63, amely decebtly hűteni a CPU-t (35 üresjárat és 76 max hőmérséklet. A GPU egy RTX 3080TI FR, amely teljes terhelésen 65 fok körül, GDDR6X pedig 80-86 fok körül működik. A mIn probléma van ezzel a tokkal, hogy az NZXT CAM szoftvere elég gyenge, és a ventilátorok még üresjáratban is szuper hangosak. A tok megfojtja az alkatrészeket. Külön RGB ventilátorokat vásároltam a kipufogóhoz, és ez sokat segített az esztétikában.Ez egy szép eset, és szeretem. De vigyázz, mert hallani fogod ezeket a rajongókat.
Beatiful - csodálatosnak tűnik
Kicsi/kompakt
Stabil és kiváló minőségű alkatrészek
Nem a legmenőbb tok - AIO-t kell használnia
A ventilátorok sebességtől függetlenül hangosak
A világítás és a ventilátorok vezérlésére szolgáló szoftver nem a legjobb
Drága
0 ×Jelentés
Matej, Bratislava - Petržalkaflag
Értékelve: 2019. 12. 29., változat: NZXT H510 Elite Matte White
Hitelesített vásárlás
Design
A kivitelezés minősége
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15