Oldal frissítése

Vélemények: Numark Mixtrack Platinum FX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Numark Mixtrack Platinum FX témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Numark Mixtrack Platinum FX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Numark Mixtrack Platinum FX megvásárlása után te is írsz értékelést.
Numark Mixtrack Platinum FX - DJ kontroller
Numark Mixtrack Platinum FX
Szállításra kész 4 db
107 390 Ft
Kosárba
Jiří, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Numark Mixtrack Platinum FX
Hitelesített vásárlás
Hosszabb használat után megerősíthetem, hogy ez egy nagyon jó minőségű konzol/vezérlő. Serato DJ-vel együtt verhetetlen!
kialakítás
kezelés
SW
minőség/ár arány
0 ×Jelentés
Michal, Klecanyflag
Értékelve: 2021. 12. 26., változat: Numark Mixtrack Platinum FX
Hitelesített vásárlás
A Numark csak egy márka a márkák közül, ez a vezérlő a pro/hobby és inkább a pro határán van. A dedikált hangkártya nagyszerű hangokat produkál, ez a lo-fi vezérlők királya. Számomra teljes elégedettség, meghaladta az elvárásaimat
Szoftver csak 3 hónapig, és nem túl jó, Én választanék más, mint a serato, ez megfelel a traktornak
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20