Oldal frissítése

Vélemények: NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér - Okos zár
NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér
Raktáron
125 390 Ft
114 690 Ft
Kosárba
Martin, Brnoflag
Értékelve: 2024. 04. 23., változat: NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér
Hitelesített vásárlás
Mindent, amit vártam tőle, teljesíti.
Szépen néz ki.
Szuper könnyű telepíteni.
Úgy tűnik, hogy nem tart 3 hónapig egyetlen töltéssel. Nekem 5 van belőlük, és az egyik, amelyik minden alkalommal, amikor kinyitom (kb. 30 naponta), bezáródik, 5 nap után 50%-os.
0 ×Jelentés
David, Ďabliceflag
Értékelve: 2024. 03. 16., változat: NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér
Hitelesített vásárlás
működik, ahogy kell, de jobb vásárolni Nuki Keypad 2.0, ahol adsz ujjlenyomatot az embereknek, mint hogy folyamatosan megy a telefonhoz, és manuálisan feloldja [az idő megmondja, hogyan fog teljesíteni]
funkcionális, megtartom, mivel nincs más lehetőség.
egyszerű telepítés és üzembe helyezés
Nem látom az Apple Home Kit támogatását az integrációban.
hosszú próbálkozások az anyaggal való kapcsolatteremtésre, végül sikeresen
a feldolgozás minősége nem sok
elég zajos
0 ×Jelentés
Martin, Hodonín 1flag
Értékelve: 2024. 02. 16., változat: NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér
Hitelesített vásárlás
A wifi az én esetemben valószínűleg nem elegendő, és nem éri el a sarkon át a folyosóra, így Nuki néha kapcsolat nélkül volt, megoldottam a wifi jel kiterjesztésével a folyosón. Egyébként teljes elégedettséggel, a zár azt teszi, amit elvárnak tőle.
Megfelelően működik.
különböző beállítások lehetősége
Automatikus feloldás, amikor megérkezik a házhoz
Automatikus zárás egy bizonyos órában stb.
könnyű telepítés, még egy laikus is képes kezelni
Nagyobb zárási zajra számítson
Általánosságban elmondható, hogy a tápegység (beépített akkumulátorok) valószínűleg nem tart olyan sokáig, mint pl. márkás cserélhető elemek
0 ×Jelentés
Vladimír, Moravské Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 02. 05., változat: NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Számítson arra, hogy a betétet kétoldalasra cseréli, ha a zár nem működik, így a kulcsot kint is használhatja. És oldja meg azt is, hogy hány mm-rel nyúlik ki a betét a csavaros hosszabbítás használatához. Elégedett vagyok a zárral. A funkció elég, mint az automatikus feloldás, amikor eljutok a házba, vagy éjszakai üzemmódban, amikor egy adott időpontban zár, így biztos, hogy otthon csak nem lép be, és napközben tudtam beállítani, hogy csak egy fordulatot zár, amely megtakarítja az akkumulátort. Nekem az akkumulátoros verzió van, és az alkalmazásban láthatja az állapotot, így becslésem szerint 3-4 hónap. Hagyományos telefontöltővel vagy közvetlenül a zárban, vagy a zseblámpa egy időre történő eltávolításával tölthető fel. Mechanikusan is feloldható a kulcs elfordításával és kívülről a kulccsal, miközben feltöltődik. Én egy erősebb motorkerékpárt vennék. Van egy új ajtónk új tömítéssel, és amikor az ajtó nem jól nyílik, a zár néha megszakad, és nem nyitja/zárja ki az ajtót, és az ajtót meg kell nyomni, vagy újra kell próbálni az alkalmazásban. Egyébként ajánlom. Működik, és amikor kifogyok egy barátomból, nem kell a földszintre repülnöm, hogy kinyissam...
Egyszerűség
A lendület lehetne erősebb.
0 ×Jelentés
Vojtěch, Holasiceflag
Értékelve: 2024. 01. 15., változat: NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér
Hitelesített vásárlás
Megfelel a követelményeimnek.
A labdával gond nélkül ki tudja nyitni az ajtót.
Valakinek talán zajosabb, de ez valószínűleg szubjektív benyomás, mert nem tudom összehasonlítani, csak a kulcsos kézi nyitással szemben.
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 9 - Kbelyflag
Értékelve: 2024. 01. 03., változat: NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fekete
Hitelesített vásárlás
Nuki Smart Lock Pro 4. generációs - egyszerű telepítés, nagyszerűen működik, az alma otthonában beállítva
Anyag
Alacsonyabb hangerő
Alkalmazás
Megjelenés
0 ×Jelentés
Antonín, Praha 4 - Modřanyflag
Értékelve: 2023. 12. 02., változat: NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fekete
Hitelesített vásárlás
Használhatatlan! Visszajövök.
gyors telepítés
Nem tudja aktiválni az Anyagot. Az alkalmazás megismétli a hibaüzenetet, és nem kínál megoldást, csak magyarázatot arra, hogy mi a baj.
Nem tartozhat az otthoni készletbe.
Nálunk nincs kilincs kívülről, és a zár nem képes kioldani a lövést és kinyitni az ajtót, így lehetetlen bejutni. Néhányszor meghúztam a ravaszt, majd beszereltem a gyerekeknek a Fobot. A fob beszerelése után a zár nem képes feloldani a lövést.
Amikor egy gyerek olyan házhoz jön, ahol már van valaki, és az nyitva van, és aktiválja a Fobot, a zár először bezár, majd kinyit, de nem engedi ki a lövést, így nem nyitja ki az ajtót.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15