Oldal frissítése

Vélemények: NUKI Smart Lock 3.0

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NUKI Smart Lock 3.0 témával kapcsolatban? Nálunk 25 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NUKI Smart Lock 3.0 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NUKI Smart Lock 3.0 megvásárlása után te is írsz értékelést.
NUKI Smart Lock 3.0 - Okos zár
NUKI Smart Lock 3.0
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 15., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás
A beszerelés és a helyreállítás egyszerű, ha nincs néhány kényelmetlen, áttört, szinte sík felület nélküli szerelvény. 3D nyomtatóval nyomtatott redukcióval megoldva. Könnyű integráció a Homekitbe - így távolról is vezérelheted a Nuki Bridge nélkül is. Az alkalmazás meglep a beállításaival - a zár fordulatszám, automatikus feloldás megközelítéskor, ütemező, felhasználói profilok. Éjszakai üzemmód, amely automatikusan lezárja és kikapcsolja az automatikus feloldás funkciót, így csendben kinyithatja a kulcsot. Élvezni fogja a viszonylag élénk hivatalos fórumot, ahol inspirációt kaphat, béta-tesztelheti a firmware-t vagy új funkciókat javasolhat.
Finomhangolt termék
Kellemes alkalmazás
Közösségi fórum
Viszonylag zajos
Megjelenés
0 ×Jelentés
Petr, Praha 6 - Řepyflag
Értékelve: 2023. 09. 16., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás
Már régóta szeretnék minél kevesebb cuccal elmenni. A tárcával már nem foglalkozom, a fogantyúk zavarnak. Azt hittem, hogy Nuki majd megoldja, de nem tette. Először is, nem oldja meg a ház bejárati ajtaját (nyilvánvalóan nem tudja), másodszor pedig még mindig vágytam arra, hogy eljussak az ajtóhoz és kinyissam. Ez elméletileg megoldható a GPS segítségével, de annak pontatlansága nekem nem tetszett. Hosszú történet röviden, újra viselem a fogantyúkat. P. S. Elég zajos, így némi éjszakai szlalomozás a nyársról szóba sem jöhet. Mielőtt kinyílik, a családot az ajtóban bedeszkázzák, és a vita vas😉
Telepítés
Feloldás/zárás
Zaj
Akkumulátor
0 ×Jelentés
Nezávislý odborový svaz Policie České republiky, Praha 1 - Staré Městoflag
Értékelve: 2023. 08. 04., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Már most össze tudom hasonlítani az előző NUKI 2,0 zárral. Sajnos ez a gép egy hónappal a garancia lejárta után tönkrement. Fogok, és szeretném hinni, hogy ez csak egy rossz véletlen volt. Ezért vettem egy újabb Nuki 3.0-t. Az előzőhöz képest ez első hallásra sokkal csendesebb. Egyébként a funkciókat tekintve összehasonlíthatóak. Csak a régebbi típusnál volt a csomagban egy mágnes, amely a zárnak azt az információt adta, hogy az ajtó nyitva van, és ezért a zár nem záródott be, amíg az ajtó nyitva maradt. Az új típus nem rendelkezik ezzel a funkcióval. Először azt hittem, hogy ez helyettesíti az ajtóérzékelőt, hogy kommunikál a zárral, de azt hiszem, ez nem így van. A leírás szerint csak ellenőrzi és rögzíti a bemeneteket, de maga a zár is rögzítheti ezt. Én már telepítettem Xiaomi érzékelőket, nem csak a bejárati ajtóra (sokkal olcsóbb), így nem foglalkoztam a Nuki ajtóérzékelővel. Ami a pozíció szerinti nyitás funkcióját illeti, ez bizonyára kiváló funkció, de sajnos nem nekem, mert van egy családi házam, és a bejárati ajtó mellett van egy garázsajtóm, és valószínűleg ez a rendszer nem ismerné fel, hogy autóval vagy kerékpárral érkezem, és az ajtó nem nyitna ki és nem nyílna ki, pedig nem is akarnék odamenni. De egyébként nagyon elégedett vagyok a zárral. A gyerekeknek mindenkinek megvan a saját NUKI Fobja, így ha el is veszítek egy-egy Fobot, akkor is leselejtezem, és biztosan olcsóbb lesz, mintha elveszíteném. a teljes biztonsági bélés cseréje. Feloldás telefonon keresztül egyáltalán nem probléma! Így már nem aggódom a kulcsok miatt. Még áramszünet alatt is gond nélkül működik. energia. A NUKI BRIDGE csatlakozással az ajtó bárhonnan kinyitható. Mindenképpen ajánlom. És remélem, hogy ez az új tovább bírja, mint az előző, de inkább a garanciát hosszabbítanám meg; -)
problémamentesen működik
egyszerűség
Nem tudom.
0 ×Jelentés
Miroslav, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 05. 26., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ezzel a zárral cseréltem le az előző Danalockot, amely 4 év után elfáradt, és nem volt energiája a zár mozgatásához (nem, nem a lemerült elemek miatt. ) Tehát a kettő összehasonlításában a Danalocknak jobb a kialakítása, de ennyi, egyébként a NUKI mindenben jobb. Nem kell külön betét, a klasszikus AA ceruza (vagy elem) és nem 123AP, amely 150/db (4 van), világosabb és funkcionálisabb alkalmazás, sokkal jobb munka a felhasználókkal és ebben a verzióban (WiFi nélkül) alacsonyabb áron.
Könnyű összeszerelés
Egyszerű beállítás
Teszi, amit tennie kell
Ára
Olcsó műanyag megjelenés
Zaj
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 04. 04., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás
Nincs macska, nincs Mikulás!
0 ×Jelentés
Vladimír, Borohrádekflag
Értékelve: 2023. 02. 07., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás
Konfigurációs lehetőségek
Egyéb tartozékok
API
Automatikus ajtónyitás érkezéskor
Automatikus zárás
0 ×Jelentés
Vladimír, Holubiceflag
Értékelve: 2023. 01. 14., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás
Minőségi kivitelezés Könnyű beállítás Sok HomeKit-beállítás Funkcionális teljesen problémamentesen működik
Semelyik
0 ×Jelentés
Jiří, Šestajoviceflag
Értékelve: 2022. 11. 14., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás
az elvárásoknak megfelelően működik
hibaüzenetek a Motor zárolt, ami megijeszt minket, de a valóság más, nem zárolt: -)
0 ×Jelentés
Tomáš, Prahaflag
Értékelve: 2022. 10. 28., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás
Eddig minden rendben van és úgy működik, ahogyan kell.
A telepítés nagyon egyszerű
Funke a nyelv kinyitása eddig remekül működik.
A biztonsági ajtó zárása nem okoz gondot
Zajos
Hiányzik belőle a nyitott ajtó érzékelő, amellyel néhány konkurens zár rendelkezik. Megvásárolhatja, de az plusz pénzbe kerül.
0 ×Jelentés
Ivo, Havířovflag
Értékelve: 2022. 10. 23., változat: NUKI Smart Lock 3.0
Hitelesített vásárlás
Ára
Nem működik!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05