Oldal frissítése

Vélemények: NOTHING Ear Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NOTHING Ear Black témával kapcsolatban? Nálunk 25 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NOTHING Ear Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NOTHING Ear Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
NOTHING Ear Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
NOTHING Ear Black
Raktáron > 5 db
64 990 Ft
Kosárba
Jan, Tepliceflag
Értékelve: 2024. 05. 30., változat: NOTHING Ear White
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató a Nothing márkára jellemző nagyszerű dizájnnal büszkélkedhet. A fejhallgatóhoz egy nagyszerű hangszínszabályzó alkalmazás is tartozik, ami nagyon jó az árcédulának. A fejhallgató hangja nagyon jó, és mindig állítható az alkalmazásban. Az egyetlen kifogásom a fejhallgatóval kapcsolatban, hogy az ANC átlag alatt van az árcédulához képest. Összességében nagyszerű fejhallgató nagyszerű Nothing dizájnba csomagolva.
nagyszerű hangzás
gyönyörű design
nagyszerű equalizer alkalmazás
kodekek jelenléte a jobb hallgatáshoz
nagyszerűen illeszkedik a fülbe
átlag alatti ANC (az árához képest)
kicsit lassabb a csatlakozás
0 ×Jelentés
Milan, Jestřebíflag
Értékelve: 2024. 05. 27., változat: NOTHING Ear White
Hitelesített vásárlás
Minőségüket tekintve ez a fejhallgató nagyon kedvező áron kapható. Napi kb 3 órát használom őket akár sportolás közben, akár az irodában, és rendkívül elégedett vagyok velük. Ajánlom.
remek hangminőség
tervezési feldolgozás
az akkumulátor élettartama
egyértelmű alkalmazás
A zajszűrés átlagos
fejhallgató fedelét, a konkrét záróelem erősebb zsanérokkal rendelkezhet. A doboz zárása leng.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 25., változat: NOTHING Ear Black
Hitelesített vásárlás
A Nothing Ear fejhallgató kellemesen meglepett a hangminőségével. Szerintem közelebb áll a drágább modellekhez, mint például az AirPods Pro. Alternatívaként azért választottam őket, mert iPhone-t használok, de a munkahelyi gépemen Linux van, és néha a Spotify-ból szeretnék lejátszani dalokat anélkül, hogy a telefonnal kellene foglalkoznom. Nagyra értékelem, hogy egyszerre két eszközzel is párosíthatók. A hangzás precíziós hangszínszabályzóval történő finomhangolása mellett a többpontos párosítás a fő oka annak, hogy ezt a fejhallgatót választottam, és elégedett vagyok vele. Az AirPods Pro-hoz képest lényegesen könnyebbek, és alig érzem a fülemben. Néha úgy érzem, hogy nem jól illeszkednek, de az alkalmazás tesztje szerint jól zárnak. A könnyű súly azonban egyesek számára előnyt jelenthet. Ami az aktív zajszűrést (ANC) illeti, sajnos nem működik tökéletesen. Egyes hangok, például a billentyűzeten történő gépelés, még mindig átjönnek. További apró hátrány, hogy az iPhone-on az akkumulátor állapot widget nem mutatja a doboz töltési állapotát. Hangzás szempontjából szerintem nagyon jók, de ha neked fontos az ANC, akkor azt javaslom, hogy válassz más fejhallgatót. De egyébként nagyon jó választásnak értékelem őket.
A hangminőség néhány drágább fejhallgatóhoz hasonlítható
Lehetőség, hogy saját hangprofilját pontosan úgy állítsa be, ahogyan szeretné
Párosítás 2 eszközzel egyszerre
Elég jó mikrofon minőség
Nem sok aktív zajszűrés (ANC)
Nagyon könnyű (egyeseknek pluszt jelenthet)
Nem igazán érzem, hogy a " töltődoboz" ellenállt volna a mindennapi használatnak
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: NOTHING Ear Black
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató kellemesen meglepett, összehasonlítható a drágább fejhallgatókkal, az ár/teljesítmény arány remek. Nagyon pozitív véleményem van, hogy jól passzoltak, másoknál előfordult, hogy vagy löktek, vagy kiestek. Az elérhető alkalmazást is előnynek tartom. Az egyetlen negatívumot a fejhallgató tokja látja. A tok nem nyílik magától, de enyhén laza, ezért néha úgy érzem, hogy kinyílik a kezem alatt (erősebb mágnest szeretne). Ellenkezőleg, amikor ki akarod nyitni, néha meg kell nézned, hogy melyik oldalról megy.
Nagyszerű ár/teljesítmény arány
Jó csatlakozási lehetőség
Tok - enyhén karcos és nyitható lehetne jobb mechanizmussal
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 14., változat: NOTHING Ear Black
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű fejhallgató, különösen az illeszkedés minősége szempontjából ebben az árkategóriában, én is értékelem az intuitív alkalmazást a vezérlők, az equalizer stb. beállításához. és a fejhallgató formája is. A fejhallgató kialakítása is nagyon vicces, de a kialakítás hátránya a doboz kinyitása, eltart egy ideig, amíg megszokja, hogyan kell kinyitni (ill. milyen szögből), de egyébként nem tudok semmit sem hibázni ezért az árért.
Ár/minőség arány
Design
Minőségi hangzás
Szoftver
A doboz kinyitása
0 ×Jelentés
Nikol, Litomyšlflag
Értékelve: 2024. 05. 14., változat: NOTHING Ear White
Hitelesített vásárlás
hangminőség
zajszűrés
akkumulátor
design
0 ×Jelentés
Jiří, Brnoflag
Értékelve: 2024. 05. 14., változat: NOTHING Ear Black
Hitelesített vásárlás
Hangzás - a már birtokolt vagy bérelt fejhallgatókhoz képest ezek a legjobbak közé tartoznak. És még az Airpodshoz képest is, amely közvetlenül az iPhone-ról (FLAC) játszik. Különösen az elektronikus zene szerelmeseként a basszus a legjobb, amit ebben az árkategóriában hallottam. Sajnos az LHDC kodeket még nem tudtam tesztelni, a telefonom nem támogatja. Meglátom a jövőben, miután vásároltam egy telefont ugyanattól a gyártótól.
A mobilalkalmazás - intuitív, lehetőséget nyújt a gombok beállítására, ahogyan az Önnek szükséges, és minden egyes kézibeszélő külön-külön. Tartalmaz egy egyszerű, az Ön igényeihez igazítható equalizert, vagy előre definiált beállításokat kínál. Természetesen minden fejhallgató és a doboz töltöttségi állapotjelzővel rendelkezik. A telefon asztalán megjelenő widget egy szép bónusz. És ez csehül van.
Kényelem - mint olyan személy, akinek régóta gondot okoz a jól illeszkedő fejhallgató kiválasztása, nagyon elégedett vagyok. Egy kis játékkal megtalálja az ideális pozíciót, és nem nyomasztja Önt semmilyen módon.
Kitartás - Az USB-C már szabványos, a dokkolóállomás nagyon gyorsan töltődik (kb. egy óra teljesen lemerülve). Aktív zajszűréssel és további kodekek nélkül körülbelül 5-6 órán át képes játszani. Maga a fejhallgató körülbelül 4-szer töltődik fel, mielőtt a dokkolóállomást fel kellene töltenie. A vezeték nélküli töltés egy bónusz, de nem teszteltem.
Ár - ez eléggé egyéni, de a jelenlegi árral minőségben sokkal drágább márkákkal is felvehetik a versenyt. És tekintve, hogy az ára gyakorlatilag megegyezik az előző modellével, ez egy win-win helyzet.
Összehasonlítások - az előző Nothing Ear modell (2) tulajdonosaként elmondhatom, hogy minden tekintetben jobbak. Különösen a hangzás és az akkumulátor kapacitása tekintetében. Zavaró csak a termékcsalád esetleges speciális jelölése.
Kettős csatlakoztathatóság - ha a telefonomon csatlakozom, hogy zenét hallgassak, és azonnal át tudjak váltani egy online megbeszélésre a számítógépemen, rengeteg időt takarítok meg.
Dokkolóállomás - nagyszerűen néz ki a dizájn szempontjából (a fekete változat és az előző modell fehér színű változata van a birtokomban). A legnagyobb hátránya a fedél, amely rendkívül érzékeny arra, hogy gyakorlatilag bármi megkarcolja. Már rövid használat után (zsebben hordás, hátizsákból kivétel stb. ), észre fogja venni, hogy a ráncok feljönnek. Végül egy rosszul csiszolt, matt felületű állapotba kerül.
Mágnes - értékelnék egy erősebb mágnest a dobozon. Nem nyílik ki magától, de egy szerencsétlen esés esetén, akár nagyon alacsony magasságból is, azonnal minden oldalra katapultálja a benne lévő fejhallgatót. Más márkák ovális dobozzal és erősebb mágnessel nem szenvednek ettől annyira.
LED-kijelző - a dokkolóállomáson lévő kijelző fehér színnel jelzi, hogy a dokkolóállomás még áram alatt van. Villogó töltő fejhallgató belül. És aztán. pirosra vált, és halott. Jó lenne egy szín hozzáadása az alacsony akkumulátor töltöttségi szint jelzésére.
Tartozékok - a csomagban csak egy nagyon rövid USB-C kábel található adapter nélkül. Igen, ez más márkáknál is alapfelszereltség, de én inkább a semmit és a saját töltőimről töltök, mint egy 10 centis semmit.
Csomagolás - talán egyesek számára lényegtelen, de a csomagolás, amelyben a fejhallgatót megvásárolja, pusztító felnyitást igényel, és a doboz nem túl jól használható, pl. kábel vagy cserélhető dugók tárolására.
Zajszűrés - itt azt kell mondanom, hogy ez talán a legnagyobb mínusz ezeknek a fejhallgatóknak. 2 üzemmódot kínál, elnyomott zaj (4 intenzitásban) és "átlátszó". Őszintén szólva, a konkurencia formájában pl. Az Airpods sokkal jobbat tud. De nem vettem fejhallgatót, hogy ne halljak semmit: )
0 ×Jelentés
Antonín, Brno 25flag
Értékelve: 2024. 05. 12., változat: NOTHING Ear Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kiváló hangzás
Nagyszerű design
0 ×Jelentés
Karel, Litvínov 1flag
Értékelve: 2024. 05. 11., változat: NOTHING Ear Black
Hitelesített vásárlás
A hangminőség hasonló a korábbi Sony link buds S-emhez, szépen ülnek a fülben, nem nyomnak még órák után sem (ellentétben a Sony WF-1000XM5-össel, ami bár jobb hangzást talál, de engem pár perc után nagyon nyomott), ráadásul az alkalmazás teszteli, hogy mennyire jól hallasz és ennek megfelelően hangolja a frekvenciákat. Az előre beállított profilok tisztességesek
Alkalmazások android
szépen illeszkedik
hang, állóképesség
senki sem panaszkodott a mikrofonra
a tok vezeték nélküli töltése
a tok, elég olcsónak tűnik, és a zsanér valószínűleg hamarosan elszakad.
0 ×Jelentés
Karel, Mukařovflag
Értékelve: 2024. 05. 06., változat: NOTHING Ear Black
Hitelesített vásárlás
Hang
Ára
A zajszűrő funkció jobban elnyomja a zajt, és az áteresztőképesség funkció többet tud továbbítani.
─⁠=⁠≡⁠Σ(╯°□°)╯︵┻┻
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05