Oldal frissítése

Vélemények: Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc) témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc) megvásárlása után te is írsz értékelést.
Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc) - Internet Security
Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)
Letölthető
32 590 Ft
Kosárba
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 12. 26., változat: Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)
Hitelesített vásárlás
nem működik - nem akadályozza meg a rendszerindítást még frissítésekkel sem borzasztóan agresszív - kérdezés nélkül átkonfigurálja a számítógépet, és így megakadályozza az x legális sw működését. amikor valami nem működött a számítógépen. Megtudtam, hogy a Norton elővigyázatosságból letiltotta vagy letiltotta. lelassítja a számítógépet folyamatosan arra kényszeríti Önt, hogy vásároljon valamit. a beállítás nagyon intuitív - sok mindent egyáltalán nem lehet kikapcsolni, vagy olyan bonyolult, hogy órákat töltesz azzal, hogy kitaláld, mit is kapcsol ki, mert rossz funkcióleírások vannak. Pedig képzett és okleveles szakember vagyok, és még mindig küzdöttem vele. soha többé. Három évre vettem egy multilicencet, de fél év után kidobtam az egészet, és nagy erőfeszítések árán visszaállítottam a számítógépeket az eredeti állapotukba, mert letiltott néhány új programot, amit vásároltam. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ezzel tönkretegyem a számítógépeimet.
olcsó, de ez az egész
nem működik - nem akadályozza meg a rendszerindítást még frissítésekkel sem
rettenetesen agresszív - a számítógépét kérdezés nélkül átkonfigurálja, és így megakadályozza x legális sw működését. amikor valami nem működött a számítógépen. Megtudtam, hogy a Norton elővigyázatosságból letiltotta vagy letiltotta. lelassítja a számítógépet
folyamatosan arra kényszerít, hogy vásárolj valamit.
a beállítás nagyon intuitív - sok mindent egyáltalán nem lehet kikapcsolni, vagy olyan bonyolult, hogy órákat töltesz azzal, hogy kitaláld, mit is kapcsol ki, mert rossz funkcióleírások vannak. Pedig képzett és okleveles szakember vagyok, és még mindig küzdöttem vele.
soha többé. Három évre vettem egy multilicencet, de fél év után kidobtam az egészet, és nagy erőfeszítések árán visszaállítottam a számítógépeket az eredeti állapotukba, mert letiltott néhány új programot, amit vásároltam.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy ezzel tönkretegyem a számítógépeimet.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 04., változat: Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)
Hitelesített vásárlás
Szuper
Nincs
0 ×Jelentés
Roman, Králův Dvůrflag
Értékelve: 2023. 11. 03., változat: Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)
Hitelesített vásárlás
nagyszerűen működik
semmi
0 ×Jelentés
Nevex s.r.o., Praha 8 - Kobylisyflag
Értékelve: 2023. 09. 21., változat: Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Egyszerű automatizált vezérlés
Lehetőség az egyes felhasználók adminisztrálására
Biztonsági mentés
Jelszókezelő
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 3flag
Értékelve: 2023. 02. 02., változat: Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)
Hitelesített vásárlás
Körülbelül 20 éve használom a Nortont, és soha nem volt vele probléma. Ez idő alatt a Norton kommunikációja az ügyfelekkel nagymértékben javult. Például. a licenckezelés elég tisztességes szinten van. Nagyon egyszerű a licencek átvitele, eltávolítása, hozzáadása egy másik számítógéphez. Például. Ha eladja számítógépét vagy mobiltelefonját, a licenc egyszerűen átkerül az új készülékre. Az 1999/3 év/10 PC árával számolva ez 66,63 CZK évente és PC-nként! Ráadásul van 75 GB felhő és VPN. Az egész családnak megvan PC-n és mobilon.
hibátlanul működik
VPN mellékelve
75 GB felhő tartalmazza
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15