Oldal frissítése

Vélemények: Nora étkező szett, wenge minta

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nora étkező szett, wenge minta témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nora étkező szett, wenge minta termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nora étkező szett, wenge minta megvásárlása után te is írsz értékelést.
Nora étkező szett, wenge minta - Étkező szett
Nora étkező szett, wenge minta
Megszűnt
Oto, Jihlavaflag
Értékelve: 2022. 06. 22., változat: Nora étkező szett, wenge minta
Hitelesített vásárlás
Az asztalt nem lehet úgy csavarni, hogy ne billegjen. 10 módon próbálkoztam, amíg el nem rontottam a hatszögletet. Az összekötő kereszt / tárolófelület túl rugalmas, ezért az asztal mozog és vibrál. Mit ér egy asztal, ha nem stabil? 5 koronába kerülhet, és úgysem akarja senki. Ez a vég.
inog az asztal
Inkább meg sem próbálnám a széket
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20