Oldal frissítése

Vélemények: Nillkin Frosted Xiaomi Redmi Note 8 Pro kék tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nillkin Frosted Xiaomi Redmi Note 8 Pro kék tok témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nillkin Frosted Xiaomi Redmi Note 8 Pro kék tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nillkin Frosted Xiaomi Redmi Note 8 Pro kék tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
Nillkin Frosted Xiaomi Redmi Note 8 Pro kék tok - Telefon tok
Nillkin Frosted Xiaomi Redmi Note 8 Pro kék tok
Megszűnt
Vojtěch, Jindřichův Hradecflag
Értékelve: 2022. 08. 08., változat: Nillkin Frosted Xiaomi Redmi Note 8 Pro fekete tok
Hitelesített vásárlás
ha olcsó huzatot akarsz, az betölti a funkcióját
0 ×Jelentés
Tomáš, Opavaflag
Értékelve: 2022. 06. 03., változat: Nillkin Frosted Xiaomi Redmi Note 8 Pro fekete tok
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű borító, amely tökéletesen illeszkedik a mobiltelefonhoz. Mivel matt és pöttyös, nagyon jól és kényelmesen tartja a kézben. Egyetlen nagy hátránya, hogy a bekapcsológomb fedele másodszorra esett le. Harmadrészt már nem panaszkodom a fedezetre, elállok a szerződéstől és kérem a pénz visszatérítését.
Nagyon szép megjelenés
Praktikusság (pontozott hátoldal + matt anyag) = minimális csúszósság
Minőségi és masszív kidolgozás (a luxus kivitelezésig)
A csomag tartalmaz egy kis „kütyüt” is, amely például medálra akasztható, és egy mobiltelefon elhelyezésére szolgál videónézéshez.
A hangerőszabályzó gomb és a bekapcsológomb hangos fedelei (nagyon hangos hangot ad ki, ennek a modellnek a többi burkolata teljesen „hangtalan”)
Másodszorra esett le spontán módon a bekapcsológomb fedele, nagy a valószínűsége annak, hogy más daraboknál is megismétlődik.
0 ×Jelentés
Jana, Horné Salibyflag
Értékelve: 2020. 03. 31., változat: Nillkin Frosted Xiaomi Redmi Note 8 Pro kék tok
Hitelesített vásárlás
csúszásgátló, a kamera megemelt peremét takarja
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15