Oldal frissítése

Vélemények: NGS SKYCHARM fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NGS SKYCHARM fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NGS SKYCHARM fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NGS SKYCHARM fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
NGS SKYCHARM fekete - Hangszóró
NGS SKYCHARM fekete
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 25., változat: NGS SKYCHARM fekete
Hitelesített vásárlás
Megvettem a hangszórót azzal a szándékkal, hogy háttérzenét és különböző programokból származó értesítéseket (hírjelzések, e-mailek stb.) ) Sajnos ez nem lehetséges, mert a gyártó valószínűleg csak alkalmi lejátszásra tervezte ezt a hangszórót mobiltelefonról BT-n vagy USB-n keresztül - amint néhány percig nem érkezik hangjelzés az AUX bemeneten keresztül, a hangszóró kikapcsol, és újra bekapcsolni kézzel kell a felső panelen vagy a távirányítóval (a következő hangra NEM kapcsolja be magát). Ezenkívül nem emlékszik a hangerő beállítására a bekapcsolás után. A megadott méretek a magasság és a talapzat méretének kombinációját jelentik, nem pedig a hangszóróét - amelynek alapterülete körülbelül 12x14 cm. Maguk az inverterek miniatűrek, körülbelül akkorák, mint egy hagyományos asztali számítógép doboza, így nem kérdés, hogy a szobában jó hangrendszer van. A beépített equalizer gyakorlatilag használhatatlan, a PC-ben lévő equalizer beállítása nélkül hihetetlen hangjuk van.
Szép, takarékos design
BlackFriday ár
Automatikus leállás
Külső 3,5 mm-es bemenet a tetején (a hátsó csak egy másik hangszóró csatlakoztatására szolgál).
Megbízhatatlan hangzás, equalizerrel kell hangolni (felejtsd el a basszust)
Az olcsó asztali dobozok szintjén lévő hangminőség
Nem emlékszik a hangerő beállításokra
A könnyű kialakítás nagyobb hangerőnél hangosan rezeg
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10