Oldal frissítése

Vélemények: Netatmo Starter Pack szelep

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Netatmo Starter Pack szelep témával kapcsolatban? Nálunk 210 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Netatmo Starter Pack szelep termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Netatmo Starter Pack szelep megvásárlása után te is írsz értékelést.
Netatmo Starter Pack szelep - Fűtésszabályozó készlet
Netatmo Starter Pack szelep
Szállításra kész > 5 db
86 790 Ft
Kosárba
Zuzana, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 07., változat: Netatmo Radiator Valves
Hitelesített vásárlás
Második éve használjuk a családi házban. Minden helyiségben van legalább egy fej, kivéve a fürdőszobákat. Elsősorban azért vettük meg őket, mert két független háztartás van a házban, és egyetlen kazánunk van. Ez nem lenne lehetséges egy klasszikus, egyetlen termosztátos megoldással. Eddig nagyon elégedettek vagyunk. Még a feleségem is jól érzi magát az alkalmazással: -)
megbízhatóság, kivéve egy hibás fejet, amit az elején gond nélkül kijavítottam, eddig simán működik (2. év)
Intuitív, egyszerű alkalmazás telefonra és számítógépre egyaránt. A különböző ütemezéseket elég jól meg lehet határozni, az igényektől függően (munkahét, hétvége, ünnepnapok, otthonról távol,. )
minden egyes fej egy termosztát, tehát megmondja a kazánnak, hogy mikor kapcsoljon be. Az összes szoba teljes függetlensége és az egyéni beállítások lehetősége.
Ideális azok számára, akiknek két háztartásuk van egy házban.
Ez tényleg megtakarított nekünk a fűtési költségeken. Nem fűtjük azokat a helyiségeket, amelyekben nem tartózkodunk. A hőmérsékletet pedig a TV-ről is lehet emelni/leengedni: -)
elegáns megjelenés
a fűtés optimalizálásához a legközelebbi meteorológiai állomásról származó külső hőmérsékleti adatokat használja (az északi érzékelő cseréje).
érzékenység az akkumulátor minőségére. Ez azonban általában sok, a feszültségváltozásokra érzékeny mérőeszköznél probléma. Az ideális a lítium megvásárlása. Általában az egész fűtési szezonban kitartanak. Jelenleg a második hónapja tesztelem az AA újratölthető lítiumot, és eddig nagyon jó.
a nyitott ablak felismerése némi finomhangolást igényel. Néha hosszú késéssel vagy egyáltalán nem észleli.
kissé zajosabb, amikor a fejek csak záródnak/nyílnak.
0 ×Jelentés
Martin, Praha 6flag
Értékelve: 2024. 01. 25., változat: Netatmo Radiator Valves
Hitelesített vásárlás
Megjelenés
felhasználói felület és vezérlés
az akkumulátor élettartama - különösen az olcsó akkumulátorok (IEKA, Alza) esetében - csak néhány hétig tart
0 ×Jelentés
Aleš, Prahaflag
Értékelve: 2024. 01. 13., változat: Netatmo Radiator Valves
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kicsit többet vártam a fejtől, végül csak egyet tartottam a fürdőszobában a családi házban, a többihez elég az analóg fej. A vezérlés beállítása, hogy jól működjön a saját gázkazánjával, nem olyan egyszerű. Nekem úgy tűnik, hogy a fej bináris nyitott/zárt üzemmódban működik, ami szerintem pazarolja az elemeket, és valószínűleg nem megfelelő egy társasházban, ahol az ideális az, ha állandó ésszerű hőmérsékletet állítunk be, amire a házat tervezték, és nem mozgatjuk túl sokat, mert a fej bezárása után úgyis elkezdjük fűteni a szomszédokat, és akkor nagyrészt úgyis fizetni fogunk érte. Mindazonáltal még mindig jól működhet, ha éjszaka automatikusan csökkenti a hőmérsékletet, vagy nyitott ablak észlelésekor automatikusan bezárja a fejet, amennyiben időben reagál. Azt hiszem, a késés 3 perc.
Elegáns megjelenés
Meglepően tisztességes akkumulátor-üzemidő
Telepítési folyamat
A jel hatótávolsága még egy extra átjáróval sem bővíthető
Ára
0 ×Jelentés
Aleš, Prahaflag
Értékelve: 2024. 01. 13., változat: Netatmo Starter Pack szelep
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Összességében a Netatmo termosztátot és fejet jobbra értékelem, a Starter Pack csökkentett osztályzatot kap az általam teljesen elégtelennek tartott termékleírás miatt. Alapvetően 3 terméke van: Egy külön fej, egy külön termosztát, és ez a Starter csomag, amely első pillantásra úgy néz ki, mintha a kettő kombinációja lenne. A doboz azonban csak a fejlécek átjárójaként szolgál, és nem a kazán kapcsolására szolgáló reléként. Tehát be kell szereznie egy termosztátot.
Jó egyértelmű alkalmazás
Dizájn
Homályos leírás
Telepítési folyamat
Ára
0 ×Jelentés
David, Dzbelflag
Értékelve: 2023. 12. 31., változat: Netatmo Radiator Valves
Hitelesített vásárlás
csodás design
gyors telepítés
megfelelően működik
0 ×Jelentés
Ondřej, Nová Pakaflag
Értékelve: 2023. 12. 07., változat: Netatmo Radiator Valves
Hitelesített vásárlás
Vettem egy másik fejet 600 CZK Wi-Fi nélkül (én csak használtam a vezérlést telefonon keresztül körülbelül egy hónapig), de teljes elégedettség ezek a drága fejek sajnos teljes csalódás
Csinos design
Úgy tesz, mintha minőségi termék lenne, így csak egy nagy plusz a gyártónak.
Azt hiszem, a még működő fejek tényleg energiát takarítanak meg.
A négy megvásárolt fejből egy év elteltével csak kettő működik.
Ez szívja az elemeket
A fej lemerülése után a radiátor teljes erővel bekapcsol, így ha nem tartózkodik otthon, és van távfűtése, nincs szerencséje.
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 9flag
Értékelve: 2023. 12. 05., változat: Netatmo Starter Pack szelep
Hitelesített vásárlás
Teljesen megbízhatatlan. Ha még nem érted meg, ne vedd meg.
Ez szép.
Összességében nagyon megbízhatatlan, időnként néhány fej nem áll rendelkezésre, néha még a relék is. Legtöbbször ok nélkül, és nem tehetsz ellene semmit, csak várhatod, hogy magától is elkapja magát. Még akkor is, ha az egyik szobában a fejtől két méterre van egy relé.
A szabályozás weboldala gyakorlatilag mindig elromlik a Chrome-ban, csak egy homályos verzióhoz jutsz, ahol vársz valamire, és soha nem kapod meg. Firefoxban jobb.
Drága.
Ehhez egy relére van szükség, ami azt jelenti, hogy egy másik hálózatot kell táplálni, még akkor is, ha már van Wifi otthon. Vásároljon olyan fejeket, amelyek közvetlenül a Wifinával működnek.
Az ujjai mindig fájni fognak az elemcsere után. Ennél ostobább rendszert tényleg nem találhatsz.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 02., változat: Netatmo Radiator Valves
Hitelesített vásárlás
A legrosszabb termék, amit életemben valaha is vásároltam. Vettem 8 fejet, és szinte mindegyiket meghirdettem. Előbb vagy utóbb mindegyik elromlott (nem fogadott több elemet, a kijelző elromlott). Nem telik el hét, hogy valamelyikük ne jelezne hibát. Két év alatt vagy 50 órát töltöttem újraindítással, akkumulátorcserével. Szörnyű. Úgy érzem magam, mint a válásom előtti napon, nem tudom folytatni. Felemésztik az energiámat, és rontják az életminőségemet. Azon gondolkodom, hogy mindet kidobom.
Szép alkalmazás
Az Alza mindig is segített
8x meghirdetett
Folyamatos akkumulátor hibák
Úgy fogyasztja az elemeket, mint semmi más
0 ×Jelentés
Filip, Prahaflag
Értékelve: 2023. 10. 15., változat: Netatmo Starter Pack szelep
Hitelesített vásárlás
Az intelligens fejek nagyszerűek, gyorsan pénzt takarítanak meg, a vezérlők szépek, a telepítés szuper egyszerű. Csak a Netatmo nem tud minőségi cuccokat gyártani. Ezért három év után Boschra váltok, és meglátjuk, hogy jobb lesz-e (sajnos ez is kínai).
Az intelligens fejek jók, és valóban pénzt takarítanak meg, ha megfelelően használja őket.
Csodás design
Rossz kivitelezés. Az első csomagot egy év után igényeltem, a második csomag két év után ment el. A kijelző olvashatatlan, a mozgás zajos, az elemet havonta kell cserélni (nem lehet újratölthető).
0 ×Jelentés
Dalibor, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 09. 05., változat: Netatmo Radiator Valves
Hitelesített vásárlás
Csatlakozás az Apple Homekithez
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15