Oldal frissítése

Vélemények: Netatmo Doorbell

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Netatmo Doorbell témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Netatmo Doorbell termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Netatmo Doorbell megvásárlása után te is írsz értékelést.
Netatmo Doorbell - Videó kaputelefon
Netatmo Doorbell
Szállításra kész 1 db
128 490 Ft
Kosárba
Michal, Prostějov 1flag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Megfelel a követelménynek
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 18., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Ha tudnék nulla csillagot adni, akkor ott lennének. A harangot a modern megjelenés miatt választottam, ez az egyetlen dolog, ami vicces. A vásárlás idején ez egy forró hír volt, így még az interneten sem tudtam tanulmányozni a hibaarányt vagy a hiányosságokat. De két és fél év használat után azt mondhatom, hogy katasztrófa. Most teljesen meghalt, nem tudok várni a reklamációra vagy a cserére (és már az első vásárlásom után kicserélték az egyiket). Legfontosabb hiányosságok: 1) a telepítés egy katasztrófa, egy olyan személy számára, aki egy kicsit technikailag érti, valahogy lehetséges, de amikor látom a "könnyű telepítés" hirdetési szarságukat a weben, meg akarom ütni őket. 2) a hatótávolságban lévő wifinek extra erősnek kell lennie, vagy extenderrel kell erősíteni, hiába állok a csengő mellé a telefonommal és nézem rajta a streameket full hd-ban, a csengőnek nem elég, nem értem miért, az adatfolyamokat felviszi, de ő már a jel felénél van és kiesik, a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a csengő megszakad és nem is tudsz róla, vagy a késleltetés tőle a telefonig (mielőtt értesítene, hogy valaki csönget) olyan nagy, hogy mire az ajtóhoz érsz, a postás már elment. ez annyiszor megtörtént, hogy szegény hölgy tudta, hogy meg kell várnia, amíg hazaérek és jövök. 3) a mozgóképfelvétel hosszú késleltetéssel történik, van egy csengőnk az oldalfalon, alatta egy postaláda, amikor szórólapokat hoznak és a postaládába tömik, a videofelvételen a fejem tetejét látom, ahogy a postás távozik (a késleltetés több mint 5 másodperc), de lehet, hogy ez egy szándékolt fikció - vagyis ha azt akarod, hogy a feleséged ne lássa, hogy mikor indulsz el sörözni és mikor jössz vissza, akkor az egy durranás, ha elég gyorsan futsz a kamera elé, nemhogy nem leszel a videón, de még a mozgást sem regisztrálja! 4) Nem tudom, hogy androind, de az iOS készülékeknél nem lehet megváltoztatni a dallamot, amit a telefonról játszik, amikor valaki csörög. és a dallam még a legnagyobb hangerőn is olyan tragikusan halk, hogy még ha a csengő működik és szól, akkor is könnyű egyszerűen nem hallani (még akkor sem, ha van tel. a zsebedben) 5) az összes hiányosságot felsorolni egy nagyobb könyvre lenne elég, nem tehetek róla, hogy legalább a főbbeket felsoroljam, néhány dolog javult az elmúlt egy évben és így a tartós hiányosságok ellenére egyfajta naivitással reménykedtem, hogy fokozatosan mindent finomítanak, de most, hogy teljesen elhalt és valami újat kell vennem, szeretném lebeszélni a potenciális vásárlókat erről a jónak tűnő zgarból, nem éri meg a pénzt és annyi bosszúságot okoz, hogy már a felét sem adnám érte többé
csak a megjelenés, ez volt az oka a vásárlásnak.
minden más
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest XVI. kerületflag
Értékelve: 2023. 08. 06., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Ezért az árért hosszabb élettartamot vártam volna... Hiába van kialakítva a helye, más termékre fogom lecserélni.
Amikor éppen működik, akkor nagyon jó
Többször tönkrement benne az SD kártya
Néhány havonta kell neki egy factory reset
Sajnos teljesen tönkrement 2 év alatt, külföldi fórumok alapján szériahiba...
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 27., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Amikor működik, akkor nagyszerű, de sajnos nem mindig működik: -( Kb. egy hónap után a memóriakártya elkezdett tönkremenni, és csak az egész csengőre lehet igényt tartani, ezért vettem egy újat, mert itt nem lehet kihúzni a vezetékeket. Hülyeség, hogy a csengő rendszeresen megszólal, ha rásüt a nap, ami elég gyakori egy csengőnél, és figyelembe kell venni. A felvételnek nincs értelme, akkor a kamera nem látna semmit. A csengő időnként kikapcsol, és nem válaszol. Eddig mindig csöngött, és otthon is szólt a csengő, csak még nem láttam semmit. Megoldottam a Shelly 1-gyel a központban, és távolról újra tudom indítani a csengőt. A harangot elég bonyolult volt a szigetelt homlokzatra szerelni, kár, hogy nem lehet egy szabványos elektromos dobozra csavarozni. De ezt előre tudtam, és számítottam rá, hogy ez egy kis kihívás lesz: -) De az elektromos dobozra való felszerelés is ugyanolyan szép lenne.
Látom, ki csenget
kommunikáció még távolról is, ha nem vagyok otthon.
szuper integráció iPhone/Pad/Watch/TV/Mac készülékekkel
A személyérzékelés elég jól működik
ha az elektronika meghibásodik, eddig mindig a mechanikus csengő szólalt meg.
a memóriakártya körülbelül egy hónap után meghalt
néha összeomlik és újra kell indítani
túlmelegszik és leáll (majd újra bekapcsol)
Az állat- és járműérzékelés egyáltalán nem működik
nem csavarozható szabványos elektromos dobozra
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 04. 10., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
A Netatmo csengővel kapcsolatos tapasztalataim után azon gondolkodom, hogy lecserélem egy Ring csengőre. Biztosan tudom, hogy nem venném újra.
Nagyon érzékeny a Wi-Fi vételre. Anyagilag szétkapcsolva. A router és a csengő között egy fal van.
Későn reagál az emberek mozgására, általában csak akkor riaszt a mozgásra, amikor a személy már szinte nincs a képben.
Zúg a mikrofon.
0 ×Jelentés
Ladislav, Králův Dvůrflag
Értékelve: 2020. 10. 19., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Munkavégzés
táp 230V - 12V - 24V
Ha WiFi jel, minőségi videó és hang
5Mz-re nem megy
Jelentősen gyengébb WiFi 2,4 Mz-es vétel a Natatmo Presence-hez képest, ugyanazon a helyen tesztelve
Összetettebb beállítások
0 ×Jelentés
Jan Solar, Praha 4 - Michleflag
Értékelve: 2020. 10. 10., változat: Netatmo Doorbell
Hitelesített vásárlás
Könnyű csatlakoztatás bármely meglévő csengőáramkörhöz (8-24 V vagy 230 V)
A gyártó által leírt összes funkció funkcionális, hasznos és logikus
Jelenleg ez egy új termék, és idővel több funkció is hozzáadható, mint pl. a csengőhangok csak bizonyos időpontokra való korlátozásának lehetősége (hasonlóan a telefon Ne zavarjanak funkciójához).
Amikor a csengő rögzíti az ajtó előtt elhaladókat egy családi ház esetében, előfordul, hogy a rögzítés azután kezdődik, hogy az ember elhalad a csengő előtt, és akkor kap egy értesítést, ahol nincs senki. Nem úgy működik, mint pl kamerákhoz, ahol mozgásérzékelés esetén a kamera néhány másodperccel a mozgás érzékelése előtt megjelöli és elmenti a felvételt, mert még rögzít, így értelmes felvételt láthat. A harang csak akkor kezdi el a felvételt, ha mozgást észlel, és nem tudja, mit csinált az ágyú korábban.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05