Oldal frissítése

Vélemények: Need for Speed Undercover - PC DIGITAL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Need for Speed Undercover - PC DIGITAL témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Need for Speed Undercover - PC DIGITAL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Need for Speed Undercover - PC DIGITAL megvásárlása után te is írsz értékelést.
Need for Speed Undercover - PC DIGITAL - PC játék
Need for Speed Undercover - PC DIGITAL
Letölthető
11 000 Ft
Kosárba
Jaroslav, Kladno - Kročehlavyflag
Értékelve: 2024. 05. 13., változat: Need for Speed Undercover - PC DIGITAL
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon élveztem ezt a játékot. Fiatalkorom emlékei csodálatosak voltak. Ez az én szívem csücske. Csak vannak hibái, mint például a játék rosszabb hozzáférhetősége és az ellenfelek intelligenciájának ingadozása. De vannak hátrányai is. Például a rendőrség nagyon jó szinten van, és különböző játékmódok vannak a rendőrséggel. Az üldözések adrenalint jelentenek, és a legjobb módja annak, hogy megismerd az autód viselkedését. És most a legfontosabb dolog. Számos autó és kategória. Igazi Porschék és kihegyezett fullánkok. Ennyi. A tuningjuk pedig a modern versenyjátékokhoz hasonlítható. Néhányan még meg is haladják azt. Végezetül sok szórakozást és a játékkal töltött időt kívánok. Nekem megérte. Az erős mágneseknek köszönhetően stabilan tapad a telefon hátuljához, gyors és hatékony töltést biztosítva.
Nagyszerű old school versenyzés és számos tevékenységváltozat (üldözések a rendőrséggel)
Túlzásba vitt bónusz autók (a játék legjobb autói szinte)
Vágóképek és a játék eseményeinek folytonossága
Időtlen tuning és gyönyörű autómodellek, amelyek illeszkednek a játék hangvételéhez és fókuszához
Változó AI az ellenfeleknél még a verseny alatt is (az AI elég szeszélyes)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10