Oldal frissítése

Vélemények: NAVITEL E777 TRUCK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NAVITEL E777 TRUCK témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NAVITEL E777 TRUCK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NAVITEL E777 TRUCK megvásárlása után te is írsz értékelést.
NAVITEL E777 TRUCK - GPS navigáció
NAVITEL E777 TRUCK
Raktáron 1 db
67 490 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 21., változat: NAVITEL E777 TRUCK
Hitelesített vásárlás
Amíg vezettem, lehetőségem volt több márkájú teherautó-navigációt is kipróbálni. Megértem, hogy mindenki mást szeret. Elég bonyolult felhasználói felület számomra, elég nehézkes a szükséges beállítások elvégzése, vagy egy útvonal létrehozása az elejétől. Nagyon ismeri a teherszállítási tilalmakat, és még soha nem vezettem alacsony híd alá stb. Ami a számításokat illeti, gondot okoz a hozzávetőleges menetidő és a hozzávetőleges érkezési idő kiszámításával, hiába ismeri az útvonalon megengedett legnagyobb sebességet, mégis körülbelül egy órával kevesebbet számol, és nagyobb járműsebességgel számol. A navigációnak van sávos irányítása, de tényleg szinte az utolsó pillanatban mutatja a megfelelő sávot. Sajnos be kell vallanom, hogy az olcsóbb iGo bizonyos szempontból egyszerűbbnek és jobbnak tűnt. Összességében azt mondanám, hogy az ár/teljesítmény arány rendben van, és az adott árért valószínűleg nem is lehet többet kérni ettől a navigációtól, elvégre nem Garmin vagy TomTom. 2,5 csillag számomra.
Se nem nagy, se nem kicsi, pont megfelelő a méret
Térképek teherautók számára
Ára
Átfogó oldalsó panel, amely a hatótávolságot, a vezetési időt és a hátralévő kilométereket mutatja
Megjeleníti az útvonalon lévő szivattyúkat
A megengedett legnagyobb sebességet jelzi, bár nem mindig helyesen
Korlátlan számú útpont
A felület színe nem módosítható
A sávokba váltás az utolsó pillanatban jelenik meg
Sokáig újraszámol, sokáig próbál visszatérni az eredeti útvonalra
Az autó maximális sebessége nem állítható be
Rosszul számolja a vezetési időt és az érkezési időt, pedig ismeri a megengedett legnagyobb sebességet
Nem állítható be, hogy az útvonal mentén a parkolót mutassa a szivattyúkkal
Elég bonyolult útvonalkészítés
Még a legújabb frissítések ellenére is hiányzik néhány útvonal
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20