Oldal frissítése

Vélemények: NANIA Topo Comfort 2020, Linea Blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NANIA Topo Comfort 2020, Linea Blue témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NANIA Topo Comfort 2020, Linea Blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NANIA Topo Comfort 2020, Linea Blue megvásárlása után te is írsz értékelést.
NANIA Topo Comfort 2020, Linea Blue - Ülésmagasító
NANIA Topo Comfort 2020, Linea Blue
Megszűnt
Branislav, Malackyflag
Értékelve: 2022. 05. 04., változat: NANIA Topo Comfort 2020, Linea Blue
Hitelesített vásárlás
Miután 30 percig ült a párnán, a gyermek panaszkodott, hogy fáj a feneke. A pulóveremet a feneke alá kellett tennem, hogy ráüljek a puhara. Visszavittem a terméket.
Az ülés nem párnázott, csak tiszta kemény polisztirol, kemény, mint egy fadarab, ülésre és hosszabb utazásra egyáltalán nem alkalmas.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15