Oldal frissítése

Vélemények: NAIPO MGF-1005

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NAIPO MGF-1005 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NAIPO MGF-1005 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NAIPO MGF-1005 megvásárlása után te is írsz értékelést.
NAIPO MGF-1005 - Masszírozó gép
NAIPO MGF-1005
Szállításra kész > 5 db
22 790 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 09. 27., változat: NAIPO MGF-1005
Árösszehasonlítóból származó értékelés
összehasonlítottam az árakat több áruházban ill. oldalon és szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb
ajánlom a ketyerét, mert : kellemesen erős a masszírozása, több funkció van rajta, jó hosszú a zsinórja, kicsi a súlya, ami nem mindegy, ha ide-oda akarod rakosgatni, egészében véve nagyon jó vétel volt!
ha a teteje része rajta van, az én 39-es lábam éppenhogy elfér, egy nagyobb lábnak már szerintem kicsi lenne... de mondjuk én amúgy a teteje nélkül használom, úgy meg mindegy a lábméret.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10