Oldal frissítése

Vélemények: Nagy szerszámíj nyilakkal és céltáblával

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nagy szerszámíj nyilakkal és céltáblával témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nagy szerszámíj nyilakkal és céltáblával termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nagy szerszámíj nyilakkal és céltáblával megvásárlása után te is írsz értékelést.
Nagy szerszámíj nyilakkal és céltáblával - Íj
Nagy szerszámíj nyilakkal és céltáblával
Szállításra kész 2 db
16 890 Ft
Kosárba
Lucie, Plzeň 23flag
Értékelve: 2019. 10. 21., változat: Nagy szerszámíj nyilakkal és céltáblával
Hitelesített vásárlás
Az unokaöcsém 5 évesen meghúzza az íjhúrt és gond nélkül lő, a nyilak szépen tapadnak a célpontra.
A nyílvessző felállításakor óvatosságra van szükség, a fiatalabbik unokaöcsém túlságosan hátrafelé állítja fel, és a nyílpuska nem lő. Az egyik nyíl elgörbült, és rosszul áll a tövénél, remélhetőleg kiegyenesedik.
Több nyilat szerettem volna, csak 2-t kaptunk, pedig a képen 3 van.
Lehet, hogy csak a mi kezünk, de a csavar, ami a nyílpuskát összetartja, meglazul, a gyerekek nem túl kíméletesek a nyílpuskát összerakáskor, így elég nagy súly nehezedik arra a helyre, 2 csavar jobb megoldás lenne.
0 ×Jelentés
David, Prahaflag
Értékelve: 2019. 08. 31., változat: Nagy szerszámíj nyilakkal és céltáblával
Hitelesített vásárlás
Tökéletes
Semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10