Oldal frissítése

Vélemények: MSI MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MSI MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MSI MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MSI MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI megvásárlása után te is írsz értékelést.
MSI MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI - Alaplap
MSI MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI
Megszűnt
Miroslav, Líbezniceflag
Értékelve: 2022. 02. 10., változat: MSI MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI
Hitelesített vásárlás
Új kártya kellett az otthoni szerverhez/NAS-hoz, sajnos nem ez volt a legjobb választás erre a célra. Először is, nem támogatja az örökölt rendszerindítást, ezért újra kellett telepítenem a szervert, és áramszünet után nem tud magától bekapcsolni. A többit nem sok hibáztatnom kell, mindennapi használatra mindenképpen jó lemez.
nem támogatja az örökölt rendszerindítást, csak az UEFI-t
nem tudja beállítani az állapotot áramszünet után
A SATA portok egy kicsit szerencsétlenek, közvetlenül a DIMM foglalatok mellett találhatók, így a kábeleket zárral távolíthatja el valamilyen vékony szerszám segítségével, vagy ki kell venni a DIMM modulokat
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05