Oldal frissítése

Vélemények: MSI MAG CORELIQUID 280R

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MSI MAG CORELIQUID 280R témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MSI MAG CORELIQUID 280R termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MSI MAG CORELIQUID 280R megvásárlása után te is írsz értékelést.
MSI MAG CORELIQUID 280R - Vízhűtés
MSI MAG CORELIQUID 280R
Utolsó 2 termék a raktáron
56 190 Ft
Kosárba
Petr, Vrbátkyflag
Értékelve: 2024. 01. 03., változat: MSI MAG CORELIQUID 280R
Hitelesített vásárlás
Leállt a hűtés, valószínűleg a szivattyú
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 20., változat: MSI MAG CORELIQUID 280R
Hitelesített vásárlás
Egy AMD Ryzen 5950X pocival használom és a sima léghűtéshez képest nem melegszik 45C fölé. Munkára hasnálom és gyakran renderelek a gépen, ami rendesen megdolgoztatja a CPU-t, mégsem melegszik és halk marad a gép. Nagyon elégedett vagyok a termékkel!
Nagyon halk és jó hűtőteljesítményt kaptam
Könnyen szerelhető
Nem találtam eddig
0 ×Jelentés
Martin, Kadaň 1flag
Értékelve: 2023. 11. 23., változat: MSI MAG CORELIQUID 280R
Hitelesített vásárlás
Semelyik
Zajos
Nem hűti az R7 5800x3d-t
Hibás szivattyú
0 ×Jelentés
Matěj, Jihlavaflag
Értékelve: 2023. 06. 20., változat: MSI MAG CORELIQUID 280R
Hitelesített vásárlás
A hőmérsékletek rendben vannak, nem mondhatom, hogy ne tartaná hűvösen az 5800X3D-t. Nálam 105w-ra van korlátozva. strike 3 combo. Tehát, könnyű alulfeszültség és úgy működik, ahogy kell.
A ventilátor kezdettől fogva furcsa hangot ad ki, valószínűleg a csapágy az oka. Ha mindketten így szólnának, elvállalnám, de csak az egyik karcol ilyen furcsán. Ha leállítom, a hang megszűnik. Próbáltam újra rögzíteni, lazítani, meghúzni, kicserélni a szellőzőket. A hang továbbra is fennáll. És a szivattyú hangja sem tetszik. Nekem már volt néhányszor AIO-m, és ez nem úgy hangzik, mintha kellene. Tudom, hogy a szivattyúnak nem a legmagasabb ponton kellene lennie, hogy ne "üresen" fusson, és víz helyett levegőt vezessen, és azt is tudom, hogy az MSI a szivattyút itt a radiátorban, és nem a cpu tartójában van. Úgy szereltem fel, hogy a hűtő alacsonyabb legyen. Vettem MSI AIO ellenére nem túl jó vélemények miatt, mert elégedett vagyok az x570 GODLIKE fedélzet, a GPU RTX 3080 12GB Z trió és a második 12GB SUPREME X. Ez az, amit az MSI elmulasztott megtenni
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 19., változat: MSI MAG CORELIQUID 280R
Hitelesített vásárlás
Kíváncsi vagyok, miért van hirtelen 50 körüli hőmérsékletem IDLE-ben és 90 körüli hőmérsékletem terhelés alatt, a komp úgy hangzik, mintha el akarna repülni, és ott van. a szivattyú az AIO-ban biztosan elromlott. Soha többé nem veszek AIO-t az életemben, elpazarolt pénz. Arany Noctua.
Másfél évnyi munka nélküliség után
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 7 - Holešoviceflag
Értékelve: 2022. 11. 13., változat: MSI MAG CORELIQUID 280R
Hitelesített vásárlás
Megjelenés
"Egészen" jól hűt, pedig azt hittem, hogy a hidrogén hatékonyabb lenne. A CPU stressztesztje során 5-10 percig tartó működés közben a hőmérséklet eléri a 70-75 fokot. Feltűnik nekem, amikor bekapcsolom a böngészőt, és bekapcsolom például a youtube-ot, a hőmérséklet azonnal 60 fok fölé szökik, és a ventilátor teljes erővel elkezd futni. Egy perc múlva lehűl 50-45-re, és újra rendben van. Nem tudom, hogy nem kentem-e fel elég pasztát (szerintem nem), vagy ez a végzetessége ennek, vagy minden egy vízben. (Én csak hűvös 5600x)
Ventilátorzaj. Hihetetlenül zajos csapágyakkal rendelkeznek. Azt hittem, hogy ez egy szivattyú, de nem az. Csak forgasd meg a ventilátort a kezeddel, és máris ott van. nagyon rossz. (Nekem van egy Silentium PC-s házam, és minden rajta lévő ventilátor hallhatatlan).
Azon gondolkodom, hogy visszaadom a hűtőrendszert.
Úgy hallottam, a vízpumpa is megy. ha hozzáadom a ventilátorokat, az egyetlen pozitívum ebben a darabban a megjelenés.
Talán még értékelném a hűtés ellen, amikor bekapcsolom az alkalmazást üresjáratból, a hőmérséklet azonnal felfelé lő, a ventilátorok elkezdenek mozogni, majd a hőmérséklet stabilizálódik, egyébként, talán kézzel lehet hangolni, de azt várnám, hogy a készlet beállítások kell működniük.
0 ×Jelentés
Marián, Sezemiceflag
Értékelve: 2022. 02. 06., változat: MSI MAG CORELIQUID 280R
Hitelesített vásárlás
Egy nap után törött rgb.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05