Oldal frissítése

Vélemények: MSI MAG CH120X

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MSI MAG CH120X témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MSI MAG CH120X termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MSI MAG CH120X megvásárlása után te is írsz értékelést.
MSI MAG CH120X - Gamer szék
MSI MAG CH120X
Megszűnt
Pavel, Kolešoviceflag
Értékelve: 2023. 07. 09., változat: MSI MAG CH120X
Hitelesített vásárlás
A 135 kg-os súlynál az ülés oldalsó része 1,5 év után szétmorzsolódott. Lehet, hogy lehetne hirdetni, de nem akarok ezzel foglalkozni, inkább lehorgonyozom a fejemben a gondolatot, hogy már nem kapok MSi-t az otthonomba. Egy lánc csak annyira erős, amennyire a leggyengébb láncszem, és ez engem egyszerűen felbosszant. A szék egyébként teljesen használati nyomok nélkül, még nagyon intenzív ülés mellett is, a méretei nagyvonalúak, de az ülés kialakítása, az oldalsó részek rögzítése katasztrofális.
Erős szerkezet
Minőségi töltés
Jó pozicionálhatóság
Az üléspárna oldalsó része 1,5 év után szétesett.
0 ×Jelentés
Markéta, Dolní Loučkyflag
Értékelve: 2021. 09. 09., változat: MSI MAG CH120X
Hitelesített vásárlás
Fémszerkezet
Minőségi görgők
Kényelmes
Ár
Terv a rendezetlen
0 ×Jelentés
David, Pragueflag
Értékelve: 2021. 09. 04., változat: MSI MAG CH120X
Hitelesített vásárlás
Hiszem, hogy kényelmes
Hibásan érkezett, és nem tudta teljesen összeszerelni
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20