Oldal frissítése

Vélemények: MPOW Flame Lite

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MPOW Flame Lite témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MPOW Flame Lite termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MPOW Flame Lite megvásárlása után te is írsz értékelést.
MPOW Flame Lite - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
MPOW Flame Lite
Raktáron 5 db
16 390 Ft
Kosárba
Jaroslava, Praha 4 krčflag
Értékelve: 2023. 06. 12., változat: MPOW Flame Lite
Hitelesített vásárlás
nagyon meglepett. szuper hangzás. Az edzőterembe vettem őket, ahol a zenéjük szól, így remélem, hogy ezek a fejhallgatók elnyomják azt. megnézzük, mennyi idő alatt töltődnek fel. mennyi ideig tartanak, stb.
ma vásárolt. egy percen belül csatlakoztatva~párosítva (samsung galaxy flip 3). meglepően tökéletesen játszik, szuper basszus, puha, szép kis töltőállomás-doboz.
Ajánljuk
eddig a hátsó. ma vettem, úgyhogy majd meglátjuk.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05