Oldal frissítése

Vélemények: MPOW Flame

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MPOW Flame témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MPOW Flame termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MPOW Flame megvásárlása után te is írsz értékelést.
MPOW Flame - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
MPOW Flame
Megszűnt
Michaela, prahaflag
Értékelve: 2022. 01. 11., változat: MPOW Flame
Hitelesített vásárlás
Az érzéseim ellentmondásosak. Egyrészt, a fejhallgató a vezeték nélküli használat kellemes luxusát kínálja, mikrofonnal rendelkezik, így normál használatra valószínűleg cuprovy. De azért vettem őket, hogy ne unatkozzak a medencében úszva, és sajnos nem sikerült. Ha úgy úszom, mint a polgármester asszony, lehajtott fejjel a víz fölött, akkor nem lesz baj, de jaj nekem, ha egyszer egy kicsit a víz alatt vagyok. A víz normálisan folyik benne, vidáman kapcsolja a gombokat, tárcsázza a hívásokat, erősít, némít, gőzöl, kikapcsol, bekapcsol. Nem. Hiúság. Attól tartok, hogy a híres "ipx7" 1 méteres mélységben 20 percig egy baromság. Most már csak abban reménykedem, hogy amikor megveszem a "4.000 vizes fejhallgatót", egy kicsit magabiztosabb leszek.
Szép hang
Ár
Vörösek.
Elegendő mikrofon a telefonhívásokhoz
A Bluetooth hatótávolsága 25 méter (csak egy medence)
Határozottan NEM a vízhez valók
abszurdan nagy kampók a fülek mögött, amelyek csak zavarnak, és semmilyen funkciót nem látnak el.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15