Oldal frissítése

Vélemények: Motorola Moto G60 szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Motorola Moto G60 szürke témával kapcsolatban? Nálunk 71 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Motorola Moto G60 szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Motorola Moto G60 szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
Motorola Moto G60 szürke - Mobiltelefon
Motorola Moto G60 szürke
Megszűnt
Jan, Hostiviceflag
Értékelve: 2023. 08. 03., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
De tényleg nehéz gatyát le!
0 ×Jelentés
Michal, Olomouc - Hodolanyflag
Értékelve: 2023. 07. 12., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
A telefon egy szép darab, de számítottam rá, végre egy telefon, amit nem kell minden nap tölteni és 2 napig különösebb korlátozás nélkül, korlátozásokkal még tovább is bírja a strapát. A töltés szintén gyors, de az akkumulátor kapacitása miatt hosszabb töltési idővel kell számolni. Van egy szép 120hz-es kijelzője napfényben jól olvasható csak akkor, ha polarizált szemüveggel nem lehet tájképben nézni, de elég telefonok. Mindent egyedileg beállíthatsz a telefonodon, ami nagyszerű, de eltart egy darabig, amíg megtalálod az összes finomhangolást. Én csak körülbelül szerencsétlen voltam, hogy két hibás darab, az első telefon volt probléma a feloldás, amikor tartott neki néhány másodpercig, hogy reagáljon a feloldó gombot, Isten ments, hogy akarja feloldani a telefont ujjlenyomattal, ez egyáltalán nem működött, és először meg kellett nyomni a feloldó gombot többször, majd csak az ujjlenyomat. A másik hiba az volt, amikor megpróbáltam befejezni a hívást, és miután eltávolítottam a telefont a fülemtől, körülbelül 5 másodpercig tartott, amíg a telefon felgyulladt, és be tudtam fejezni a hívást. A telefont meghirdették, és egy másik új darabra cserélték. Újraindítás után ugyanazok a hibák, telefon állította, alaplapot kicserélték és visszaküldték "javított" Miután örömteli újraindítás után újra ugyanazok a hibák, telefon állította, követelés nem ismerte el a hiba nem nyilvánult meg. Visszaküldte a tulajdonosnak, ismét, most szkeptikusan futott, és a bejelentett hibák ismét nyilvánvalóvá váltak, videóra vették és visszaküldték reklamációra. Végül a reklamációt elismerték, a vásárlás óta eltelt 7 hónap után, amelyből 4 hónapot a szervizben töltöttem, a pénzt visszafizették, és inkább nem veszek többé Motorolát.
Akkumulátor-kapacitás
Kijelző 120hz
Tiszta Android
Tárhely
Fényképezőgép
Súly és méret
Értelmetlenül kiálló kamera
Remélem, nem volt szerencsém a hibás darabokkal.
0 ×Jelentés
Roman, Třinecflag
Értékelve: 2023. 06. 28., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
Szép, tisztességes fotók,
A wifi-hez való csatlakozás hihetetlenül szörnyű, folyamatosan leesik, van egy tabletem és két másik mobilom, minden rendben működik, kivéve a moto g60!
Kommunikáció a Motorola képviselőivel a semmiről!
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 06. 17., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
Csak kár,hogy nem bírja a vízet:-(
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 02. 09., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
Motorola ever! Imádom ezt a készüléket 2021 decembere óta!! Mostanában kicsit rendetlenkedik a kijelző, ezen kívül minden oké. Minden benne van, ami Motorola. A memóriát nem tudom teletömni másfél éve, a készülék gyors, és precízen, pontosan dolgozik.
Semmiség!
0 ×Jelentés
František, Děčín 2flag
Értékelve: 2023. 01. 12., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
Van egy telefon körülbelül egy éve, és ha keres egy telefon akár 5 ezer, amelyen meg kell játszani egy játékot, vagy játszani a menet közben Netflix és a hasonló férfiak csak ajánlom a telefon nem panaszkodhat. nagyon alkalmazkodó, beállíthatja, hogy amikor lefelé fordítja a kijelzőt, bekapcsolja a ne zavarjon módot, ami hasznos lehet, amikor a hatóságokkal és hasonlókkal foglalkozik, vagy egy gyors fényképet kell készítenie? beállít egy gesztust a kamerán, és egy gyors csuklómozdulattal bekapcsolja a kamerát. vagy szükséged van egy gyors zseblámpára? csak rázza meg a telefont. ez az apró dolgok, amiket hiányolok, vagy hiányoltam a telefonban, ami korábban ebben az árkategóriában volt. És ettől olyan nagyszerű, az apró dolgoktól.
120hz kijelző
Több mint elegendő RAM és tárhely ezen az áron
nagyon testre szabható, gesztusokkal vezérelhető
nagyon szép fotók nagyszerű kamera
nincs mit felróni
0 ×Jelentés
Miroslav, Ivaňflag
Értékelve: 2022. 12. 01., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
Pure Android Belső memória
Nagy kijelző
Gyors ujjlenyomat-olvasó
0 ×Jelentés
Martin, Zlínflag
Értékelve: 2022. 11. 06., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
A telefon megfelel a mobiltelefonról alkotott alapvető elképzeléseimnek. Nem sértő, de nem is meglepő. Már van egy frissítés az Android 12-re, és valószínűleg ez lesz az utolsó. A hangzás munkához elegendő, de volt előtte egy két hangszórós játéktelefonom, és itt a hangzás valamivel érezhetően rosszabb. A telefon nagy - ha egy teljes harmadot levennének a magasságából, az sem számítana. Ha a telefont csak kommunikációra (Messenger, SMS) használja, akkor viszonylag gyorsan lemerül, még kis terheléssel és 6000 mAh-s akkumulátorral is. Következő, egy apróság: A csengőhangok alapkínálata korlátozott és kevéssé inspiráló. Valamint hangok a riasztásokhoz. A dallamok és hangok azonban számítógépes kapcsolaton keresztül is lejátszhatók.
Egy tisztességes telefon az árért
Teljesen sima munkavégzéshez
Elég szép kiállítás
6000 mAh akkumulátor
Nincs értesítési LED
Nem támogatja az újabb 5G-frekvencia-üzemeltetőket
Nagy méretű (nem fér el a zsebében), nagy súlyú
0 ×Jelentés
Jan, Ostrava - Plesnáflag
Értékelve: 2022. 09. 07., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
Kevesebb mint 5000 koronáért egy teljesen használható telefon, ami normál használat közben sem fagy le, néha 2 napig is kibír töltés nélkül és egészen rendes fotókat készít. A belső memória elegendő és microSD kártyával bővíthető, de a foglalat hibrid, így nem lehet 2 SIM kártya és egy microSD kártya a telefonban. Az NFC is jó bónusz ebben az árkategóriában, az 5G hiánya egyelőre nem számít annyira. Az egyetlen komoly probléma, hogy a telefon mérete miatt nem praktikus, zsebben hordva néha korlátozza a mozgást
Gyönyörűen folyékony, sehol semmi nem vág
Nagy kijelző
Minőségi kamera
Nagy, 128 GB-os belső memória, microSD kártyával bővíthető
NFC
1,5-2 napig bírja akkumulátorral
Tiszta Android előtét nélkül
3,5 mm-es jack
Gyors ujjlenyomat-olvasó
Nem rendelkezik 5G-vel
A microSD kártyahely hibrid
A telefon mérete nem praktikus
Elég probléma a csomagolás megszerzése
0 ×Jelentés
Tomáš, Chebflag
Értékelve: 2022. 08. 28., változat: Motorola Moto G60 szürke
Hitelesített vásárlás
akkumulátor kapacitása és hosszú élettartama
nagy kijelző
Ára
teljesítmény
Tok nem volt a csomagban
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10