Oldal frissítése

Vélemények: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood megvásárlása után te is írsz értékelést.
Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood - Mobiltelefon
Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood
Raktáron 3 db
399 990 Ft
Kosárba
Adam, Braškovflag
Értékelve: 2024. 06. 21., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood
Hitelesített vásárlás
A telefont ajándékba vettem édesapámnak, aki mindig is a Motorola márkával rendelkezett és szereti. Az elmúlt nyolc évben valószínűleg nem volt más gyártó telefonja – a motorola egde 30 pro-ról vált az új motorola edge 50 ultra modellre. Állítólag hűséges marad a márkához az olyan addiktív gesztusok miatt, amelyekre csak a Motorola telefonok képesek, de az összetéveszthetetlen vállalati logójuk miatt is – amely látszólag Batman sziluettjére emlékeztet: ) Itt vannak az ő észrevételei és megjegyzései.
a telefon általános minőségi szintje – az " edge 30 pro" modellhez képest óriási előrelépés
teljesen egyedi és lenyűgöző design fa hátlappal
kellemes vele dolgozni, kényelmes kézben tartani és nem csúszik, háta matt és nagyon kellemes tapintású
gyönyörű kijelző finom felbontással és nagy fényerővel
nagy teljesítmény, abszolút gördülékeny működés, villámgyors válaszok, szakadást, fagyást nem tapasztaltam
páratlan tárhelyméret – a teljes adatelőzményt offline is tárolhatja telefonján
megfelelő akkumulátor és töltési sebesség (a 125 W-os töltő már megfelelő alállomás)
az alap listaár súlyosan nem kellően magas
fa hátlap - elvégre természetes anyag, tapintható tökéletlenségek találhatók az egyébként precízen csiszolt felületen, a fa hátlap láthatóan vékony furnérból készült (valószínűleg hasonló a gyorséttermi eldobható fa evőeszközökhöz), a kopogás nagyon üreges
a kijelző lekerekített éleinek megvannak a maga hátrányai - néha a telefon oldalának megérintésével aktiválsz valamit, amit nem akarsz, ráadásul bizonyos alkalmazások nem működnek túl jól ilyen kijelzővel (az ujjad mozgatása a kijelzőn torzítja a kép)
a telefon főként a kameralencse szegélyének alsó szélén támaszkodik, az objektívek nagyok, és a korábbi modellekkel ellentétben nem vannak annyira beágyazva a szegélybe - előbb-utóbb az objektívek megkarcolódnak
A 125 W-os töltés nagyon felmelegíti a telefont
! a szépség legnagyobb hibája - a telefon manipulálása során (főleg heves mozdulatok, jellemzően a zseblámpa mozdulattal történő felkapcsolása) kattanó hangot lehet hallani (majdnem zörgésszerű) a telefon testéből, nem tudom ha ez gyártási hiba vagy a termék normális megnyilvánulása (esetleg nem zárt lencsék vagy a fényképezőgépben lévő optikai stabilizátor giroszkópja), de ha egyszer elkezdi érzékelni, az elég kellemetlen és rontja az összbenyomást.
0 ×Jelentés
Lucie, Praha 9flag
Értékelve: 2024. 06. 18., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood
Hitelesített vásárlás
Még tesztelem, de a csomagolást leszámítva, ami nagyon kiábrándító volt és azon gondolkodom, hogy egyáltalán felteszem-e, mert szerintem nagyobb a veszélye, hogy vele kiesik a kezemből a mibil, mint anélkül, Elégedett vagyok.
dizájn - kis kézbe is jól illeszkedik
a kijelző kiváló olvashatósága (ez az első zászlóm, így csak a Xiaomi és a Realme középkategóriás telefonjaival tudom összehasonlítani, amelyek eddig voltak
intuitív működtetés
a töltési sebesség tényleg fantasztikus, a százalékok valóban megnőnek a szemed előtt. Mielőtt meginná a kávét, teljesen fel van töltve: -)
tárolási méret
eddig talán csak a súlya (magát a mobiltelefont kicsit nehezebbnek érzem a kezemben, de semmi komoly, de a töltő észrevehető a táskában)
elég rövid kábel a töltőnél (de erre számítottam)
a mellékelt borító nekem nagyon kabátszerűnek tűnik - kemény, csúszós és kellemetlen tapintású, nyomatok azonnal látszanak rajta
0 ×Jelentés
QAF s.r.o., Praha 5 - Malá Chuchleflag
Értékelve: 2024. 06. 15., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey
Hitelesített vásárlás
Nagyon jól elkészített telefon, gyönyörűen ívelt kijelzővel, ami számomra óriási előny a versenytársakkal szemben. Nagy működési memória és tárhely. Remekül működő Android. Ajánljuk!
Hatalmas elégedettség
Szuper fotók
Gyönyörű videók
Egy élénk
Hihetetlen 125 W-os töltés
Az ár döntött a Samsung S24 Ultra-hoz képest, és összességében határozottan jobb választás
0 ×Jelentés
Martin, Drahelčiceflag
Értékelve: 2024. 06. 15., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey
Hitelesített vásárlás
Az Edge 30 Ultra-val kapcsolatos korábbi (pozitív) tapasztalataim után többé-kevésbé tudtam, mire számítsak. Kicsit " kénytelen voltam" megvenni, mert elvesztettem a jelenlegi telefonomat, de nem bántam meg. A csomag tartalmaz egy 125 W-os töltőt, egy USB-C USB-C kábelt és egy műanyag borítást a telefon hátuljára, de nem fért bele jól a kezembe, ezért vettem egy klasszikus TPU tokot a FIXED-től. A telefonhoz gyárilag felerősített fólia jár, így nem kell vele foglalkozni. A Google feed kivételével (lásd a mínuszokat) az összes alkalmazás, amit alapból használok, működik nálam, és van belőlük jó néhány. Az értékelésekben valaki írt a VPN SW-vel kapcsolatos problémákról, de nekem ezzel nem volt gond. Wireguard for VPN-t használok, és minden probléma nélkül működik. A kijelző nagyon jó és a rendszer reakciója nagyon gyors. Az akkumulátor élettartama szubjektív módon kevesebb, mint az Edge 30 Ultra, de nem végeztem kiterjedt tesztelést. Becslésem szerint egy feltöltéssel 2 napos használatot is kibír a telefon, de ez tényleg csak becslés. Az egyedi beállítások lehetőségei meglehetősen szélesek. A Motorola számos olyan alkalmazást tartalmaz a rendszerben, amelyek lehetővé teszik a rendszer megjelenésének és viselkedésének megváltoztatását, de ezek semmilyen módon nem bosszantóak, és gyakorlatilag nem is tud róluk. A kijelzőn nincs mindig bekapcsolt mód. Én személy szerint nem használom, de lehet, hogy valakit zavar. Összességében nagyon jónak értékelem a telefont és csak ajánlani tudom.
Design. Valószínűleg a Motorola az egyetlen gyártó, amely még mindig lekerekített oldaléleket készít a kijelzőnek, és ez nekem személy szerint tetszik. A bőr hátlap kényelmesen illeszkedik a kézbe
Akkumulátor élettartama + 125W töltő a csomagban, amivel teljesen feltölti a telefont kb. 30 perc.
Minimális számú idegesítő alkalmazás a gyártótól, tehát gyakorlatilag tiszta Android
Android 14
Kamera. Sokkal jobb, mint az Edge 30 Ultra, 3-szoros és 6-szoros optikai zoom, valamint a fényképek RAW formátumban történő mentésének lehetősége. Nem professzionális eszköz, de mindennapi használatra megfelelő.
1 TB tárhely. Különféle térkép- és navigációs alkalmazásokat használok, amelyek sok helyet foglalnak el, és ez megfelel a számnak
SIM + eSIM
HW teljesítmény
Kijelző akár 144 Hz-ig (állítható)
Ár/teljesítmény
Valamilyen titokzatos okból nem működik a Google hírcsatorna megnyitása, amikor a képernyő bal széléről húzza az ujját. Valószínűleg a Moto App indító hibája, amelyet valószínűleg egy másik frissítés javítani fog.
A fényintenzitás-érzékelő néha nem úgy működik, ahogy kellene (pl. tompítja a fényerőt abban a pillanatban, amikor növelnie kell).
Kicsit " válogatós" a vezeték nélküli töltőkkel kapcsolatban. A régi Avacom töltőmmel nem működik, de az Alza Powerrel rendben van.
0 ×Jelentés
David, Orlová-Porubaflag
Értékelve: 2024. 06. 10., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey
Hitelesített vásárlás
Nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, bár csak rövid ideig használtam. Az alapfunkciókból nem hiányzik semmi és még semmi meghibásodásom nem volt. A Hello Moto kiegészítő tisztességes, és eltávolítottam azt a néhány játékot, amelyet egyébként is hozzáadtak a rendszerhez. De más márkák ballasztjával szemben alapvetően nem is regisztrálja. Még mindig vár a kamera és a videó eredményekre. Ez a téma több időt igényel. De nekem mindenképpen ajánlom.
Kiváló kijelző és fényereje - teljes napsütésben is tökéletesen látok
Jó hangszórók
Nem regisztráltam aprítást a rendszer bejárása közben
Nem vagyok gamer, szóval számomra kiváló HW
Nagyon élvezem a MOTO funkciót
Óriási tároló
Ujjlenyomat és arcfeloldás (mindkettő nagyon gyorsan működik)
125 W-os töltő és hátlap
A készülékről készült fotók nekem nagyon bejönnek, de nem nagyon volt időm több tesztre, pl. éjszaka
Igazán vicces design
Brutális töltési sebesség
Kevés rendszerhang közül választhat (bármit letölthet és beállíthat)
Gyárilag nincs rajta a kijelző védőfóliája
Valószínűleg túl érzékeny közelségérzékelő, de még mindig próbálkozom. Csak üljön le az asztalon fekvő készülék mellé, és a kijelző világít (valószínűleg nem teljes hiba, de nekem elég furcsának tűnik)
Kár, hogy nincs LTPO
0 ×Jelentés
Jaroslav, Josefův Důlflag
Értékelve: 2024. 06. 04., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey
Hitelesített vásárlás
Gyors letöltés
Magas memória
Mobiltelefon ínyenceknek
Semmi
0 ×Jelentés
Martin, Kluky u Kutné Horyflag
Értékelve: 2024. 05. 31., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey
Hitelesített vásárlás
Csak hát aki ismeri a Motorolát, az tudja, és nem cseréli el semmiért. Aki nem ismeri annak ajánlom mert zseniálisak a moto funkciók, nekem is SAMSUNG S24 Ultra van és egy MOTOROLA is optimálisabb, jobb teljesítmény, fele annyiba kerül, csak még tesztelnem kell a különbségek a kamerában. De ahol a Samsung véget ér a töltési sebességben, a Motorola a vezeték nélkülivel kezdődik 😅🤣
Gyorstöltés
Moto jellemzői
Szinte haszontalan teljesítmény
Legjobb ár-teljesítmény arány
Optimális interfész
Jelenleg az Alza nem rendelkezik védőüveggel, vagy inkább általában kiszárad
0 ×Jelentés
David, Prahaflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey
Hitelesített vásárlás
Jó kezdés. frissítés az iPhone 15-ről.de aztán elkezdenek történni a dolgok. Azt tapasztalom, hogy amikor megpróbálom konfigurálni a VPN-t, rémületet tapasztalok. A VPN konfiguráció teljesen hiányzik a menüből! Rendben, felveszem a kapcsolatot a Motorola hivatalos cseh ügyfélszolgálatával a weboldalukon, az úriember valószínűleg bolgárul beszél. Megpróbálom az angolt, de borzasztó. Klasszikus, hard reset, helyreállítás Lenovo kísérőalkalmazáson keresztül, képernyőképek, naplók stb. Slibotechna, azt sem tudják, mi a helyzet, azt mondják, először hallanak erről. A Motorola amerikai támogatása kicsit jobb volt, de mindennek ellenére eredménytelenül. Frissítés nem látszik, talán lesz is, de inkább visszaadnám ezt a haszontalan téglát. Amit egy gyors google-val megtudtam, ez egy 2023-as probléma, és még mindig nem oldódott meg. Az Alza is hajlandó lesz foglalkozni ezzel a telefoncserével? Lehet, hogy elosztási probléma, vagy csak egy darab.
jó hardver
Android 14, de a Motorola bemutatja.
Hiba – a VPN-konfiguráció hiányzik a menüből. A gyártó megerősítette. Nem látható frissítés.
Amikor manuálisan próbálja beállítani a VPN-t, a telefon rendszerindítási hurokba kerül
Egyetlen VPN-alkalmazás (különösen a bitdefender VPN) nem működik. Engedélyt kellene kérnie a VPN létrehozásához, de nem teszi meg.
A Motorola support (valószínűleg) bolgárul beszél, de szerencsére tört angolul is.
Katasztrófa, a VPN kulcsfontosságú biztonsági funkció. Visszajövök. Kíváncsi vagyok, hogyan adja vissza az alza a bitcoinokat.
Nem képes az állandóan bekapcsolt megjelenítésre, és a Peek Display sem
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 06. 06.
Helló, köszönöm az értékelését. A Motorola támogatási információi szerint a VPN funkció jelenleg elérhető és teljesen működőképes. Javasoljuk, hogy indítsa újra a telefont. Nagyon sajnáljuk a VPN-beállítások átmeneti elérhetetlenségét. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal, ha bármire szüksége van. Köszönöm és szép napot kívánok, Ondřej - Alza szakértő

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10