Oldal frissítése

MOSH WUD L1 fekete

3,7 3 értékelés

MOSH WUD L1 fekete

A MOSH WUD L1 térdelő szék nemcsak kényelmes, hanem egészséges ülést biztosít. Ergonomikus forma jellemzi 3D üléssel és lábtámasszal. A térdelő szék erős fából készült, amelyet textil huzat egészít ki. Az ülés töltete nagy sűrűségű PUR hab a kivételes kényelem érdekében. A szék teherbírása 100 kg. A MOSH WUD L1 térdelő szék alkalmas az íróasztalhoz.


MOSH WUD L1 térdelő szék EGYENSÚLYMECHANIKÁVAL

Folyamatos fájdalomtól szenvedsz, amikor otthon vagy a munkahelyeden ülsz? Ez esetben a MOSH WUD L1 térdelő szék lehet a megoldás. Az ergonomikus formatervezésének hála egyenletesen osztja el a tested tömegét, így egyáltalán nem terheli a gerincet, még akkor sem, hogyha sokáig ülsz a MOSH WUD L1 széken. A térdelő széket nem csak otthon használhatod, hanem az irodában vagy akár a kedvenc sorozatod nézéséhez is.

MOSH WUD L1 fekete térdelő szék

MOSH WUD L1 fekete térdelő szék

MOSH WUD L1 ELLENÁLLÓ KIALAKÍTÁSSAL

A MOSH WUD L1 térdelő szék egyik legfőbb előnye vitathatatlanul az ergonomikusan ívelt kialakítása, amely rendkívül stabil, ugyanakkor reagál az ülés közbeni változásokra. A MOSH WUD L1 térdelő szék gondoskodik az ergonomikus testtartásról pozícióváltás közben is, így nincs megterhelve a nyak, a váll vagy a hát.

KÉNYELMES ÜLÉS A MOSH TÉRDELŐ SZÉKEN

Próbáltad már a térdelő széket? Ha nem, akkor feltétlenül próbáld ki mihamarabb. A MOSH WUD L1 térdelő szék egyszerre több testrészre bír pozitív hatással. Segít olyan szögben tartani a fejedet, amely kíméletes a gerinccel és a nyakkal. Ennek eredményeként jelentős mértékben csökkenti a nyaki gerincet érő nyomást, amely egyébként kellemetlen fejfájásokat okozhat. A megfelelő testtartással javíthatod a légzést, ez jótékony hatással bír a felső légúti szervekre. Kellemes előnye a hasizmok természetes megerősítése illetve a helyes testtartás görnyedés nélkül.

MOSH WUD L1 fekete térdelő szék

MOSH WUD L1 fekete térdelő szék

MOSH WUD L1 100 KG-OS TEHERBÍRÁSSAL

A MOSH WUD L1 térdelő szék váza ellenálló kialakítással készült többrétegű nyírfa furnérlemezből. Ennek hála maximális stabilitást nyújt ülés közben akár 100 kg-os teherbírással. A MOSH WUD L1 térdelő szék alkalmas minden 155-185 cm közötti felhasználónak.


MOSH WUD L1 MINŐSÉGI DIZÁJNNAL ÉS ANYAGOKKAL

A MOSH WUD L1 térdelő szék alapja az ellenálló és kiváló minőségű anyagok, amelyek meghosszabbítják az élettartamát illetve gondoskodnak a nagyszerű kényelemről. A MOSH WUD L1 Téged is lenyűgöz egyedülálló és mutatós megjelenésével. A szék formázott nyírfa furnérlemezből készült látható fa mintázattal. Ergonomikus formájú 3D ülés és lábtámasz egészítik ki. A kárpit légáteresztő, 3 cm magas PUR habból áll. Ezeknek az anyagoknak hála a MOSH WUD L1 térdelő szék karbantartása gyerekjáték. Továbbá az anyagok rendkívül ellenállóak a kopással szemben.

MOSH WUD L1 fekete térdelő szék

MOSH WUD L1 fekete térdelő szék

A MOSH WUD L1 SZÉK HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI

  1. A MOSH WUD L1 térdelő szék javítja a testtartást és fokozza a koncentrációt
  2. A helyes ülőhelyzet ellazítja a felső légutakat
  3. A megfelelő ülés csökkenti a görnyedésre való hajlamot
  4. Jelentősen csökkenti a nyaki izmok feszességét
  5. A MOSH WUD L1 térdelő szék megakadályozza a váll- és a kézfájást
  6. Erősíti a hasi izmokat
  7. Javítja a vérkeringést a lábakban
  8. Előre mozdítja a medencét, csökkenti a nyomást a hát alsó részén
  9. Reagál az ülőhelyzet megváltozására

Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Mechanika nélkül
Konstrukció Egyensúlyozós, Térdelő
Ülőke Lapos
Támlák Támasz nélkül

Karfa

Kartámasz típusa Kartámasz nélkül

Kerekek

Görgők Görgő nélküli
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga Fa
Konstrukció anyaga Fa
Bevonat anyaga Textil
Ülőke töltőanyaga Molitan (PUR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 100 kg

Szín

Szín Fekete

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 45,5 cm
Minimális ülésmagasság 53 cm
Maximális ülésmagasság 53 cm
Szék/fotel tömege 6,5 kg
Kód:  MSH601a
Termékszám:  MSH-WUD-LBL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10