Oldal frissítése

Vélemények: MOSH ERGO2 N1T, sötétszürke színű

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MOSH ERGO2 N1T, sötétszürke színű témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MOSH ERGO2 N1T, sötétszürke színű termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MOSH ERGO2 N1T, sötétszürke színű megvásárlása után te is írsz értékelést.
MOSH ERGO2 N1T, sötétszürke színű - Utazópárna
MOSH ERGO2 N1T, sötétszürke színű
Raktáron > 5 db
15 690 Ft
Kosárba
Karel, Mistřiceflag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: MOSH ERGO2 N1T, sötétszürke színű
Hitelesített vásárlás
Eredetileg vissza akartam küldeni a párnát, de végül megtartottam. Azt vártam, hogy jobban tartja a fejet, de az olcsóbb alternatívákhoz képest még mindig viszonylag jó. Az anyag elég merev, hátul kicsit nyomja a fejet. De végül is elégedett vagyok, a párna kevés helyet foglal, és a 8 órás repülések elviselhetőbbek vele. Több utazás után még mindig úgy néz ki, mintha új lenne; a külső borítás eltávolítható és mosható.
nem foglal sok helyet a hátizsákban
Kedves
Keményebb
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15