Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Vélemények: MOSH AIRFLOW-601 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MOSH AIRFLOW-601 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MOSH AIRFLOW-601 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MOSH AIRFLOW-601 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
MOSH AIRFLOW-601 fekete - Irodai szék
MOSH AIRFLOW-601 fekete
Szállításra kész > 5 db
135 990 Ft
Kosárba
Vásárló, Praha 10 - Uhříněvesflag
Értékelve: 2023. 12. 05., változat: MOSH BS-601 fekete/fehér
Hitelesített vásárlás
Egy év elégedettség után
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Samuel, Praha 4 - Nusleflag
Értékelve: 2022. 09. 14., változat: MOSH AIRFLOW-601 fekete
Hitelesített vásárlás
A szék nagyon szépen van megcsinálva, de ahogy mások is írták, nagyon kicsi. Kár, mert a háttámla pozicionálása is elég lenne a megfelelő működéshez. A nyaktámaszt nem is érdemes felszerelni. Nekem is van egy MOSH AIRFLOW-521 székem és az is kicsi, de háttámla pozicionálási lehetőséggel, így beállítható az ideális magasság. Nem ajánlom a MOSH AIRFLOW-521 vagy más modellek megvásárlását. Az én szemszögemből elég nagy kár, hogy a tervezők a háttámla elhelyezésének igen apró részletét nem fejezték be az egyébként viszonylag minőségi és jól megtervezett széken.
Design
a háttámla keménysége
a párna keménysége
képtelenség elhelyezni a háttámlát
a nyaktámasz túl alacsony
a háttámla alacsony
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Miroslav, Praha 7flag
Értékelve: 2022. 01. 14., változat: MOSH AIRFLOW-601 fekete
Hitelesített vásárlás
Sajnos, igazi takarékos emberként úgy döntöttem, hogy a MOSH Elite H szürke-fekete szék olcsóbb testvérét veszem meg otthon - azt, amelyik az irodámban van. Őszintén szólva, le kellett volna vágnom a kezemet kattintás és mentés közben, és kinyitni a fejemet, és nyomni az 5500-at, - különbség. a különbség a trabant - mercedes. Az ülés kényelmes és határozottan jó szék, a karfák ugyanolyanok, mint a drágább modellnél. de összességében ez a különbség az ég és a duda között, és ha hátproblémáid vannak, pofozd fel magad a zsebedbe. Nem hittem a véleményeknek és a fejtámlának. Én 174cm vagyok, szóval gondoltam, hogy nem lehet olyan rossz. ez még rosszabb, a fejtámla a vállamba nyomja (ha egyenesen ülök és nem gurulok). A 150 cm-es fiamat ültettem rá, és tökéletes volt számára. Reálisan nézve, egy darabig ragaszkodom hozzá, aztán odaadom neki, és újra megveszem a széket 10kért. Ha nem vagy 150 cm-es, ne is gondolj rá. Ha hátproblémái vannak (még ha nincsenek is), ajánlom a MOSH Elite H-t. 2,5 hónappal az L4/5 porckorongműtét után már tudok ülni és dolgozni. Igen, az első ülés "parázsló" és kényelmetlen, de egy hét után nem tudom elengedni.
kényelmes ülőpárna
ugyanazok a kartámaszok, mint a drágább modelleknél
háttámla magassága
fejtámla teljesen a helyén
a hintamechanizmus minősége
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vladimír, Prahaflag
Értékelve: 2022. 01. 10., változat: MOSH BS-601 fekete/fehér
Hitelesített vásárlás
nagyon könnyű ráülni
swing
állítható kartámaszok
fejtámla (csak fekvő helyzetben)
könnyű összeszerelés
egyszerű beállítás
hálós hátoldal
kényelmes még egész napos ülés közben is
minőségi kivitelezés
a kartámaszok minden irányban állíthatóak
kellemesen merev deréktámasz
Valahogy nem értettem a fejtámlát. Ha nem fekszem a széken, 185 cm-es magasságomnál még akkor is a vállamig ér, ha a fejtámlát a maximumig felhúzom. Amikor lefekszem, minden rendben van.
a kartámaszok csak magasságban rögzíthetők. Előre és oldalra nem lehetséges. Tehát ha elmozdítom a széket, és megfogom a karfát, akkor elrontom. (Nem tragédia, de. )
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, Mezőkövesdflag
Értékelve: 2022. 01. 04., változat: MOSH BS-601 fekete/fehér
Hitelesített vásárlás
Akciósan ~77k-ért jutottam a fehér modellhez, viszont még így is kicsit borsos, tekintetbe véve a hátrányait. Egyetlen dolog mentheti meg, ha az ülőfelület hosszútávon is kényelmes marad. Teljes áron semmiképp nem ajánlom.
Kényelmes - habár ez csak a rövidtávú véleményem
Karfák egészen magasra emelhetőek
Könnyű összeszerelés
Felfedezhető némi asszimetria az ülés és a háttámla között
Nem állítható deréktámasz - szerintem magas
Fejtámla ugyan valamellyest állítható, de nem eléggé, illetve nem marad meg a felső pozÍcióban, ráadásul elég kotyogós
Alacsony fejtámla, 175 cm testmagasság fölött nem ajánlom!
0 ×Jelentés
Vásárló, Egerflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: MOSH AIRFLOW-601 fekete
Hitelesített vásárlás
Minden szempontból tökéletes!
Nincs
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05