Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Vélemények: MOSH AIRFLOW-521 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MOSH AIRFLOW-521 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MOSH AIRFLOW-521 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MOSH AIRFLOW-521 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
MOSH AIRFLOW-521 fekete - Irodai szék
MOSH AIRFLOW-521 fekete
Szállításra kész > 5 db
135 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 31., változat: MOSH AIRFLOW-521 fekete
Hitelesített vásárlás
Kényelmes, jó pozicionálási lehetőségek,
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, Brnoflag
Értékelve: 2023. 02. 15., változat: MOSH AIRFLOW-521 fekete
Hitelesített vásárlás
minőségi munkaszékek.
a hátát fogva.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, Budapest, X. kerületflag
Értékelve: 2022. 07. 31., változat: MOSH AIRFLOW-521 fekete
Hitelesített vásárlás
nagyon rossz minőségű termék
0 ×Jelentés
immobilia, Brno 23flag
Értékelve: 2022. 01. 31., változat: MOSH AIRFLOW-521 fekete
Hitelesített vásárlás
Kényelem
Konfigurálhatóság
Megjelenés
Azt hiszem, szeretném, ha a fejtámla előrébb kerülne.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Andrej, Banská Bystrica 11flag
Értékelve: 2021. 12. 24., változat: MOSH AIRFLOW-521 fekete
Hitelesített vásárlás
Az első ergo székem. Érdemes megfontolni, hogy a magasságodnak és testalkatodnak megfelelő-e - én 180 cm-nél alacsonyan találtam (nyilvánvalóan hosszabb a lábam), és fájt egy bizonyos testrészem, és a guglizás után nyilvánvalóvá vált, hogy olyan széket vettem, amely az adott magasságú embereknek ajánlott székek szélén van (nézz utána a neten). Miután megvettem egy bizonyos, meglehetősen magasabb dugattyút egy elhanyagolható összegért, kb. 15 EUR-ért, beleértve a szállítást is (szerencsére szabványosítottak, ez a konkrét ANTARES 1221 volt (ezúttal is azet-en)), a kényelmetlenség és a fájdalom eltűnt, és a szék számomra kényelmesnek (de nem 100%-osnak) tűnik, és teljesíti a célját. Nem tudom a mínuszok közé sorolni, mivel ezek a paraméterek mind benne vannak a leírásban, és aki akarja, utánanézhet a magasságához szükséges székmagasságnak, de azt hiszem, érdemes megemlíteni, hogy pl. Egy 190 cm magas személynek magasabb székre van szüksége. Nem tudom értékelni a fejtámlát - nem mozgok a székben, máskor pedig nem érintkezik a testemmel. A hálót nyáron tudnám értékelni, de bár igaz, hogy kicsit keményebb, mint a normál habszivacs, de hosszú órákat lehet rajta ülni.
magasságban, de oldalirányban (oldalirányban és előre-hátra) is állítható kartámaszok
a háló az ülésen és a háttámlán nekem személy szerint sokkal jobb megoldásnak tűnik, mint a hab a többi széken, különösen a meleg és talán a tisztítás szempontjából.
Ár
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
František, Čečejovceflag
Értékelve: 2019. 03. 18., változat: MOSH AIRFLOW-521 fekete
Hitelesített vásárlás
beállíthatóság
Ár
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05