Oldal frissítése

Vélemények: MoMi JOY Babatornáztató

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MoMi JOY Babatornáztató témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MoMi JOY Babatornáztató termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MoMi JOY Babatornáztató megvásárlása után te is írsz értékelést.
MoMi JOY Babatornáztató - Babatornáztató
MoMi JOY Babatornáztató
Raktáron > 10 db
7 890 Ft
Kosárba
Magdaléna, Praha 8flag
Értékelve: 2023. 08. 13., változat: MoMi JOY Babatornáztató
Hitelesített vásárlás
Kellemesen meglepődtünk a trapézon, a Cybex - Sirona autósüléshez vettem, aminek nincs játékcsatlakozója a kisebb babáknak. A klipszek viszonylag könnyen rögzíthetők az ülésre. Feltehető babakocsira, keskenyebb kiságyra/bölcsőre, néhány hintára... Kézreálló elhelyezéssel és a játékok könnyű leválasztásának lehetőségével rendelkezik.
(Majdnem) bárhová rögzíthető - mi az autósülésünkre (Cybex - Sirona) szereltük fel.
Csatlakozások a klipsznél - pozícionálhatók
A játékok tépőzárral vannak rögzítve a fűzőlyukakhoz, könnyen eltávolíthatók és kicserélhetők a sajátjaikkal.
Szépen rugalmas és puha
Jó áron egy finom termék
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05