Oldal frissítése

Vélemények: Misura összecsukható szemetes autóba

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Misura összecsukható szemetes autóba témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Misura összecsukható szemetes autóba termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Misura összecsukható szemetes autóba megvásárlása után te is írsz értékelést.
Misura összecsukható szemetes autóba - Kosár
Misura összecsukható szemetes autóba
Raktáron 4 db
4 290 Ft
Kosárba
Radomír, Cheb 2flag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: Misura összecsukható szemetes autóba
Hitelesített vásárlás
Minőségi
megfelelően működik
Én is szeretnék egy kicsit nagyobbat
0 ×Jelentés
Rudolf, Chodovflag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: Misura összecsukható szemetes autóba
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Mivel a mai autókban nincsenek olyan helyek, ahová utazás közben a felesleges tárgyakat elhelyezhetnéd, és ha nem szeretnéd a padlóra dobálni a nassolnivalók csomagolását és egyéb tárgyakat magad vagy utasa alá, ez a termék ideális megoldás. A fejtámla rúdjába kapaszkodva kényelmesen elpakolhatja a szükséges dolgokat vezetés közben (bár ez vezetésbiztonsági szempontból nem teljesen rendben van). Igen, ha egy kisgyerek ül a hátsó ülésen, akkor érdekes tárgyat fedezhet fel, és a cuccaidat visszateheted a padlóra alatta: -). Igaz, hogy egy darabig jól fogják érezni magukat. Úgy értékelem a terméket, mint egy sofőr, aki a volán mögött ül és a jármű vezetésével kapcsolatos tevékenységet végzi. Ajánljuk!
0 ×Jelentés
Zuzana, Praha 5flag
Értékelve: 2021. 08. 30., változat: Misura összecsukható szemetes autóba
Hitelesített vásárlás
jól átgondolt
megfelel a követelményeknek
semmi
0 ×Jelentés
Vladimír, Kolínflag
Értékelve: 2021. 06. 19., változat: Misura összecsukható szemetes autóba
Hitelesített vásárlás
Ár
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10