Oldal frissítése

Vélemények: mini Tefal Express vízforraló

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) mini Tefal Express vízforraló témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) mini Tefal Express vízforraló termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) mini Tefal Express vízforraló megvásárlása után te is írsz értékelést.
mini Tefal Express vízforraló - Játék háztartási gép
mini Tefal Express vízforraló
Raktáron 1 db
3 990 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 23., változat: mini Tefal Express vízforraló
Hitelesített vásárlás
Hasonlóság az eredetivel
Nincs hanghatás
A gomb nem működik, nem mozgatható
Nagyon hamis információ a leírásban
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 03. 05.
Jó napot, köszönjük a figyelmét, és elnézést kérek, kijavítottuk a hibát. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal, ha bármire szüksége van. Köszönöm és szép napot kívánok, Ondřej - Alza szakértő

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10