Oldal frissítése

Vélemények: MIKOV 100-NH-1A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MIKOV 100-NH-1A témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MIKOV 100-NH-1A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MIKOV 100-NH-1A megvásárlása után te is írsz értékelést.
MIKOV 100-NH-1A - Kés
MIKOV 100-NH-1A
Kérés esetén megrendeljük
3 340 Ft
Kosárba
Jan, Kostelec nad Černými lesyflag
Értékelve: 2016. 11. 22., változat: MIKOV 100-NH-1A
Hitelesített vásárlás
Cseh klasszikusok
tisztességesen feldolgozva
gyerekeknek a táborban és gyakori használatra (gombaszedő) meglehetősen merev nyílás
0 ×Jelentés
Vevő, Praha 9 - Střížkovflag
Értékelve: 2015. 04. 29., változat: MIKOV 100-NH-1A
Hitelesített vásárlás
Könnyen nyitható, amit egyes zsebmikrofonok nem tudnak, és a körmét sem fogja letépni.
Egyedülálló penge dizájn – nem részesítem előnyben az x extra vasakat, amelyek 99%-ban használhatatlanok, ha éppen nem túrázunk.
150 CZK körüli árért tisztességes, de aki nem akar spórolni, hanem a tökéletes munkát és minőséget a legmagasabb szinten részesíti előnyben, az biztosan csalódni fog. Mennyi pénz, annyi zene.
A műhelymunka néha jó, néha megdöbbentő, és néhány részlet szó szerint megdöbbent.
Szörnyű csomagolás, se szórólap, se használati utasítás vagy legalább " köszönöm, hogy megvetted, évente egyszer kenj be ecettel".
Alkalmatlan acél, ezért még véletlenül sem alkalmas napi akár szalámi vágására sem.
Csúnya árnyalat, valószínűleg az egyik legrondább kék, amit láttam. A kék nagyszerű, de ez nagyon bosszantó. Olcsó műanyag, elbátortalanítja a kézben tartani.
Olyan messze van Victorinoxtól, mint a Lada a Skodától.
Még az egyébként jó áron sem venném újra, inkább 3-szor annyiba kerül, de ugyanolyan minőségű volt, mint a Victorinoxé vagy a Wengeré - már tapintásra teljesen más kategória, nemhogy másodjára. és harmadik pillantásra – össze sem lehet hasonlítani.
Annyira jobb hal.
0 ×Jelentés
Jakub, prahaflag
Értékelve: 2013. 09. 15., változat: MIKOV 100-NH-1A
Hitelesített vásárlás
gyönyörű.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20