Oldal frissítése

Vélemények: MIDEA MDRU333FZE02

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MIDEA MDRU333FZE02 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MIDEA MDRU333FZE02 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MIDEA MDRU333FZE02 megvásárlása után te is írsz értékelést.
MIDEA MDRU333FZE02 - Fagyasztószekrény
MIDEA MDRU333FZE02
Megszűnt
Roman, Zdiceflag
Értékelve: 2022. 12. 05., változat: MIDEA MDRU333FZE02
Hitelesített vásárlás
A terméket fagyasztóként használjuk, a hűtőszekrényt nem váltottuk ki. Viszonylag csendes működés.
Zökkenőmentes és gyors üzembe helyezés, világos kézikönyv.
Eddig minden probléma nélkül működött,
0 ×Jelentés
Petr, Dolní Radechováflag
Értékelve: 2022. 11. 29., változat: MIDEA MDRU333FZE02
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedett vagyok a fagyasztóval, és ajánlom másoknak is: -)
kiváló hűtő és fagyasztó kombinációja (2 az 1-ben)
nagyon szép rozsdamentes acél megjelenés
viszonylag csendes
gazdaságos berendezések
semelyik
0 ×Jelentés
Martin, Kolínflag
Értékelve: 2022. 08. 01., változat: MIDEA MDRU333FZE02
Hitelesített vásárlás
A pultos és a fiókos fagyasztó között döntöttünk. Az áttekinthetőség kedvéért fiókot választottunk. Volt egy számlálónk, és még mindig turkál. Az árat, az energiahatékonyságot, a méretet és a megjelenést figyelembe véve a Midea nyert. Nem ismertem a márkát, de tekintve, hogy ez egy jól ismert kínai klímagyártó, feltételezem, hogy bírják a fagyasztót. Meglepett a dizájn minősége és talán még olyan részletek is, mint a fagyasztómotor hátulján lévő kondenzvízcsövek gumivégei. A nyitást tolófogantyú oldja meg, így akár kislányunk is könnyedén kinyitja a fagyasztót. A két felső fiók teljesen kivehető, így nagyobb húsdarab is elfér. A zaj normális, amikor lefagy, kicsit zajosabb, mint a Samsung hűtővel ellátott fagyasztó. Különben nem sokat tudsz róla. Nem próbáltunk hűtő üzemmódra váltani, de jó előnynek tartom, ha már nincs szükség fagyasztóra. Mind a fogantyú, mind a nyílás kényelmesen átfordítható a másik oldalra. Elöl két állítható kerék, hátul pedig mozgatható kerekek találhatók, így nem szakad el a linó. Az egyetlen dolog, ami zavar, az az ajtó elején található kijelző. A régebbi Samsung hűtőnknél már a kábelköteget kellett javítgatnom, mert a gyakori nyitástól elkopnak és akkor nem világít a kijelző. Mideával vékonyabb a köteg, így talán kibírja a fa. A legfontosabb, hogy ne menj el naponta 20-szor a fagyasztóhoz. Az összkép nagyszerű.
Szép megjelenés, praktikum, fogyasztás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10