Oldal frissítése

Vélemények: MERICARE LW-P1003

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MERICARE LW-P1003 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MERICARE LW-P1003 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MERICARE LW-P1003 megvásárlása után te is írsz értékelést.
MERICARE LW-P1003 - Morzsaporszívó
MERICARE LW-P1003
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 07. 17., változat: MERICARE LW-P1003
Hitelesített vásárlás
Szép kivitelezés, könnyen kezelhető, hosszabb használatnál fáj a hátam, de matracpornak ez a termék mindenképpen nagyszerű. Sajnos én is elsősorban azért választottam, mert a leírás szerint hatékonyan porszívózza ki a háziállatok szőrét, ami az én közepesen hosszú szőrű kiskutyám esetében egyáltalán nem igaz. A porszívózáshoz a szőrszálak közül mindenképpen válasszon egy másik, erre tervezett terméket, ez nem szív olyan erősen, hogy legalább egy kis szőrszálat felvegyen... (Fekete huzaton/vászonon is teszteltem, így tényleg látszott, hogy az összes szőr a helyén maradt).
Gyakorlati méret
Hosszú kábel hatótávolság
Könnyű tisztítás
Könnyű kezelni
A hosszabb állati szőr egyáltalán nem szívás
0 ×Jelentés
Svatava, Kroměřížflag
Értékelve: 2023. 06. 19., változat: MERICARE LW-P1003
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű kis matracporszívó, a kék UV fény csak a matraccal szoros érintkezésben világít, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy az UV fény elvakít, az első allergia elleni porszívónk, és már néhány nap után érezzük, hogy a kisgyermekünk és az allergiánk enyhül a házban. El sem hinnénk, mit szívtunk ki a matracból.
Könnyű a kézben és erős
Nagyszerű teljesítmény-ár arány
Mosható portartály, nem zsákok
Hosszú kábel
Kicsit zajosabb, de ez egy porszívó.
0 ×Jelentés
Petr, Kroměříž 1flag
Értékelve: 2023. 05. 18., változat: MERICARE LW-P1003
Hitelesített vásárlás
elég jó porszívó matracokhoz, kárpitokhoz, bárhová, ahol el akarja pusztítani az atkákat, és különösen nagyszerű a háziállataink szőréhez.
könnyű, jól tartja a kezében, sokat szív
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15